С капките Алкофитал успях да превъзмогна влечението към чашката

Гласувайте за статията

Аз имах проблем с пиенето на алкохол, който реших след като ползвах капките Алкофитал

alkofital
За да започна да ползвам капките Алкофитал основна вина има моята майка, която намери информация за тях, поръча ги и започна да ми ги дава. Аз в началото съм ги взимал без да знам, защото тя ги е добавяла тайно в кафето ми. После стана така, че открих шишенцето и попитах какво е това. Когато тя ми обясни за какво иде реч, аз се съгласих да започна да ги взимам сам, защото усещах, че влечението към чашката става все по-силно и все по-невъзможно ми става да го контролирам. В началото не мислех, че ще има някаква ползва. Мислех си: „Как ще ми повлияят някакви билки?“ Оказа се, че не само ми повлияха, но и направиха така, че драстично да спадне употребата на алкохол.

Аз съм на 31 години и си давам сметка, че ако не спра да пия навреме, като едното нищо може да стане така, че да се превърна в алкохолик.

Иначе, времето през което взимах капките Алкофитал, ми се отрази добре. Употребил съм до този момент общо 6 опаковки, като употребата на капките Алкофитал я започнах преди 4 месеца. Смятам, че това, което съм постигнал за този период е повече от добре и се надявам тази информация да помогне на някой, който също като мен има влечение към чашката, което иска да преодолее.

Максим Ненов от София

 

Алкофитал e препарат, който представлява етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар