Освободих се от алкохолната зависимост с билки

Гласувайте за статията

Алкохолната зависимост беше ме превърнала в сянка на онова, което бях

Аз нямам семейство. Имам само един брат, който е по-голям от мен и си има своя живот. Рядко общуваме. Ако се чуем по празниците, ще е добре. Не успях да създам свое семейство, а родителите ми живеят в едно село далеч оттук.

Животът ми не е бил лек, не е бил и хубав, но откакто започнах да пия повече, стана още по-зле. Аз съм на 41 години, а все още нямам нито стабилна приятелка, жена или дете. Нищо!

И това нищо сякаш стана причина да бъде запълнено, но не с каквото трябва, а с алкохол. Пиех вечер предимно, като се върна от работа. Защо пиех – и аз не знам.

Една вечер се събудих в нас, и видях че са ме обрали. Аз съм бил пиян и нищо не съм разбрал. Явно са били хората, с които пиех. Много гадно ми стана. Направо се отвратих от себе си, а не от това, което ми се е случило. И реших, че е време да спра да пия.

Сега отказвам алкохола с капките Алкофитал. Още съм в началото, но се надявам да се справя. Важното е, че вече се чувствам много по-свободен от алкохолната зависимост, за разлика от преди.

Сали П.

 

Алкофитал e препарат, който представлява етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар