Не е за вярване: Виж коя е новата любов на Златка Райкова!

Не е за вярване: Виж коя е новата любов на Златка Райкова!
5 (100%) 1 vote

Златка Райкова и новата й „любов“ изумиха цяла София!

Чудото се случи и двете непримирими врагини Русата Златка и поп фолк дивата Алисия се примириха. Певица и плеймейтка „воюваха” цели шест години, но най-после заровиха томахавките.

Като доказателство за това двете дами се забавляваха в столична дискотека и така затвориха устите на злобарите. Дори си направиха общо селфи.

Златка Райкова

Златка Райкова шокиращо се „залюби“ с врагинята си Алисия

Преди това Златка Райкова се оплака, че се за срещнала с бившата на Ники Михайлов в нощен клуб, където певицата имала участие. В тоалетната, като се разминавали Златка поискала да я заговори и да я поздрави, но топ певицата на „Ара мюзик” само я подминала с ледено мълчание. Ябълката на раздора се оказа Валери Божинов.

Още докато беше с Алисия се оказа, че той минал в леглото си и Русата Златка. Това плеймейтката не спести на никой, дори каза куп неприятни неща и подробности за Алисия. В обяснението си Златка Райкова дори стигна до пошли подробности и поведението й беше не само скандално, но и просташко в интервюто, което даде пред Венета Райкова в предаването й „Горещо” през 2009 година.

Това предизвика куп неприятни реакции, а бясната Алисия се зарече да я съди, както и предаването. Това обаче фолкаджийката така и не направи, но оттогава двете се подминават с ледено мълчание, щом се засекат на общи светски събития. Двете се гледаха на кръв и не можеха очевидно да се понасят.

Но до 2015 година, когато самата Златка призна в предаването на Николета Лозанова „Папараци”, че съжалява за това, което е причинила на Алисия. Заради тази своя постъпка тя е засегнала и жестоко наранила и собственото си семейство.

Там Златка Райкова смирено поиска прошка от Алисия. тя съжали и заяви, че съжалява жестоко заради просташкото си и вулгарно държане спрямо нея. Това била най-голямото й недоразумение в живота й и не минавало ден, в който Златка да не се разкайвала и да съжалявала за това.

Златка не се примири само с това. На страницата си във Фейсбук плеймейтката написа още, че най-големия й скандал е този с певицата Алисия. С него тя е злепоставила своето семейство, както и най-близките си и горчиво съжалява за това.

Затова тя поиска отново прошка от екс жената на Валери Божинов. С постъпката си Русата Златка показа, че наистина се е променила и то доста. А това, че и Алисия й е простила се видя от общите снимки, които двете, доскорошни съперници си пуснаха по социалната мрежа.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар