Гала сътвори грандиозен гаф в ефира

Гала сътвори грандиозен гаф в ефира
4 (80%) 2 votes

Малко по-късно Гала се усети и опита да замаже положението

Гала сътвори поредния грандиозен гаф в ефира по време на днешното си предаване.

Тя остави зрителите на „На кафе” безмълвни, след като изтърси пълна глупост по повод на томболата, организирана от Фондация „Искам бебе” и „Майки за донорство”.
Гала подчерта, че в купата се намират имената на всички дами, осмелили се да дарят яйцеклетки, подчертавайки, че мъжете не са се осмелили.
Няколко секунди по-късно водещата на „На кафе” осъзна гафа си и се опита да замаже положението като допълни, че мъжете не са се осмелили да напишат имената си.

Малко по-късно Гала се усети и опита да замаже положението

Малко по-късно Гала се усети и опита да замаже положението

Преди да прибегне до томболата, Гала изрази недоумение от факта, че мъжете, даряващи генетичен материал са много по-малко от представителките на нежния пол.
Тя бе изненадана предвид, че на мъжете им е много по-лесно, тъй като даряването на генетичен материал не изисква подлагането на някакви процедури, а в същото време не го правят.
В този ред на мисли, Гала заяви, че няма как да има достатъчно материал за ин-витро процедурите в България.

Водещата не успя да скрие възмущението си и когато научи, че донорският материал от представителите на силния пол идва от Дания.
Тя направи заключението, че ако мъжете продължават да се отнасят толкоз безотговорно към този проблем, в най-скоро време българският генетичен материал, който е прекрасен, ще изчезне, пише Блиц.

Само преди няколко дни Гала отново сгафи в ефир. Това се случи навръх празника на Българската армия – 6 май (Гергьовден).
Въпреки, че „На кафе” бяха организирали преки включвания от парада, екипът на Гала така и не можа да улови пряко единствения вертолет Ми-17, който прелетя над жълтите павета в столицата.
Всъщност гафът не беше малък предвид, че това бе единствената демонстрация на техника по време на парада.

Насъбралото се множество остана крайно разочаровано от този факт, а родителите, които бяха довели децата си, за да видят военна техника отблизо, се заканиха, че догодина няма да уважат събитието.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар