Никога не се съмнявайте в силата на любовта

Гласувайте за статията

Любовта лекува всичко, но е нужно поне малко да й се помогне

Никога не се съмнявайте в силата на любовта

Никога не се съмнявайте в силата на любовта

Ако някой се е съмнявал, че любовта е велика сила, то аз съм в състояние да го разубедя. Преди 4 години моят приятел претърпя лека катастрофа, от която се измъкна само с един счупен крак и малко натъртвания. Блъсна го кола на пешеходна пътека, при положение, че той е пресичал на зелено и както трябва. От тази случка му остана един стрес, едно притеснение, и сигурно заради това започна да пие повече. Той преди не е имал проблеми с пиенето. Говорили сме много, но по една или друга причина той не е успял да се справи сам.

Затова аз реших да му помогна, като намеря начин да го откажа да пие. Така започнах да чета и да се интересувам, и попаднах на сайта www.alkovital.com. Това е сайта на един продукт, който се използва за отказване от алкохола. Този билков продукт се казва Алкофитал и се предлага под формата на капки, които аз тайно слагах в кафето му. Не беше трудно, защото той пие студено нес кафе и така не разбра точно какво има в кафето.

Капките Алкофитал и моето упорство много му помогнаха. С течение на времето той започна да пие по-рядко и по-малко, и така се стигна до една нормална консумация на алкохол. оттогава минаха почти две години и през това време той не е имал проблеми с алкохола. Затова казвам, че любовта помага. Можех да се откажа, но аз предпочетох да се боря за човека, който обичам.

Наталия Боева от София

 

Алкофитал e препарат, който представлява етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар