Капките Алкофитал ми помогнаха да спра да пия алкохол

Гласувайте за статията

Аз имах сериозен проблем с алкохола, който успях да реша, благодарение на капките Алкофитал

alkoholizam

Капките Алкофитал ми помогнаха да спра да пия алкохол

За да започна да употребявам капките Алкофитал, които ми помогнаха да не пия толкова много алкохол, аз се доверих на моята сестра. Тя винаги ме е подкрепяла, винаги ми е помагала, винаги е правила каквото е необходимо и никога до този момент не ме е разочаровала, докато аз неведнъж съм бил несериозен към нея. Тя е намерила този начин да ми помогне да не съм зависим от алкохола, и аз съм й много благодарен.

Капките Алкофитал са билкови и се приемат много лесно. Аз съм си ги носил дори на работата, даже някой път съм приемал по една-две дози повече, особено в началото. Колегите ми имаха една такава традиция да пийват по нещо след работа. Тогава съм взимал от капките малко в повече и съм се представял добре, като не съм прекалявал с алкохола. Сега, колко време съм взимал капките, колко опаковки съм изпил – не знам, не съм водил сметка. По-важно е, че от три години аз нямам проблем с алкохола. Всяка година по това време аз разказвам историята си и благодаря на хората, които са направили капките Алкофитал, както и на сестра ми за това, че ми помогна в борбата срещу алкохолната зависимост.

Чавдар Боев от Правец

 

Алкофитал e препарат, който представлява етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар