Илиана Беновска с нова порция шокиращи разкрития за“България търси талант“

Илиана Беновска с нова порция шокиращи разкрития за“България търси талант“
4 (80%) 5 votes

Илиана Беновска втрещи с това, което разкри за „България търси талант“

След напускането си на „България търси талант“ Илиана Беновска проговори. Както вече стана ясно, от миналата седмица тя вече не е част от журито на музикалния формат.

Журналистката заяви, че решението да напусне е лично нейно. От бТВ излязоха с друго становище по случая. Частната медия заяви, че отстраняването на Беновска не е дело на мениджърите на телевизията, а на Слави Трифонов.

Мениджържата на радио К2 каза, че е напуснала, тъй като не искала да продължи да участва в тази огромна измама, наречена „България търси талант“.

Тя сподели, че постоянно са й диктували кой талант да отиде на по-предна позиция. Журналистката разкри, че форматът е нагласен и още от самото начало се знае кой талант ще стигне до финала, пише „България днес“.

Тя отказа да участва в тази манипулация. Скандалната журналистка е категорична, че нито зрителите пред малкия екран, нито останалите таланти заслужават да бъдат мамени по този начин.

Беновска наруши и още една от клаузите си в договора. Тя издаде точната сума, която е получила за четиримесечната си изява във формата. Журналистката заяви, че като жури в „България търси талант“ е получила общо 15 000 лв. Тя попита къде отиват милионите, които се прибират от продуцентите на този формат.

Все още не е ясно какво е мнението на Слави Трифонов за случилото се. Очаква се много скоро и това да стане ясно, пише Хот арена.

Малко преди Илиана Беновска да напусне шоуто, тя се сдърпа с Дарина Павлова. Оказа се, че твърденията, че двете са много близки приятелки, са пълна измислица.

В свое интервю след скандала Беновска дори заяви, че Мадам Мулти е личност, която с нищо не е значима.

Така тя отговори на въпроса дали е знаела, че на стола до нея в „България търси талант“ ще седне Дарина Павлова.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Илиана Беновска с нова порция шокиращи разкрития за“България търси талант“”

  1. Изненадващо,дали ще си променя мнението за нея???!!!!

Добавете коментар