Любов, постоянство и капките Алкофитал спасиха семейството ми от разруха

Гласувайте за статията

Билковите капки Алкофитал освободиха съпруга ми от коварната алкохолна зависимост

алкохолик Моят съпруг е на 33 години и в продължение на почти 5 години беше зависим от алкохола. Преди това не е имал сериозни проблеми с алкохола. Започна да пие след като стана свидетел на една катастрофа, при която имаше ранени хора. То беше просто свидетел, не участник, но явно се уплаши и започна да го преживява много зле. Започна да пие, да се затваря в себе си. Не му помогнаха нито моите приказки, нито посещенията при психолог.

Аз се бях отчаяла. Не се живееше повече така. Детето също започна да усеща, че между мен и баща му има напрежение. И една вечер си дадох сметка, че най-лесно ще е да се предам. Затова си поставих срок, в който да се опитам да му помогна и да защитя семейството си.

Започнах да се интересувам дали има някакво средство, което може да му помогне да преодолее алкохолната зависимост. Така попаднах на информация на сайта www.alkovital.com. Там подробно беше обяснено за действието и състава на капките Алкофитал. Прочетох и отзиви на други хора, които вече са ползвали капките за отказване от алкохола Алкофитал.

Не ми трябваше много време за размисъл. Поръчах две опаковки в началото и започнах да му давам капките Алкофитал тайно, без той да знае. Мина време и поръчах още две опаковки. Забелязах подобрението след като беше употребил третото шишенце от капките Алкофитал. Оттогава минаха почти две години. Спокойна съм, защото след употребата на капките Алкофитал той не е имал епизоди на запиване.

Това е моята история. Любовта, постоянството и капките Алкофитал спасиха семейството ми и сега отново съм щастлива и обичана.

Мария Донева от София

 

Алкофитал e препарат, който представлява етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар