Любовна драма съсипва щерката на Аня Пенчева - Петя Дикова

Въпреки, че много пъти Петя Дикова се е оплаквала, че не може да открие мъжа на живота си. Оказа се, че тя вече го е срещнала, но връзката им е далеч не е толкова безоблачна, както винаги е мечтала.

Жестока любовна драма измъчва щерката на журналиста. Хиляди километри я делят с нейния любим. Връзката им датира от две години.

Приятелят на младата журналистка живее във Великобритания. Тя сподели в предаването "Търси се", че подобна връзка е истинско предизвикателство и е трудно да се поддържа.

Наследницата на Аня Пенчева заяви, че постоянно живее с мисълта за любимия си и с надеждата, че скоро ще бъдат заедно. Тя сподели, че никога няма да се премести при него и знае, че и той няма да се върне в България.

[caption id="attachment_446242" align="alignright" width="300"]Петя Дикова Любовна драма измъчва Петя Дикова[/caption]

Причината, поради която тя не може да се реши да емигрира, не е само кариерата й. Петя Дикова сподели, че е много привързана към семейството си и не може да си представи живота си далече от най-близките си хора.

"Ако майка ми се разболее в четвъртък, какво ще й кажа, че ще си дойда в петък", каза младата дама в ефира на бТВ.

Дъщерята на Стажанта сподели, че много обича приятеля си, но въпреки това не е готова на такъв голям компромис в името на връзката си с него.

Младата дама заяви, че винаги семейството й ще бъде на първо място и не би го жертвала нито заради кариерата си, нито заради любовта, пише Всеки ден.

Осведомени твърдят, че тя дори се допитала за съвет до Наталия Кобилкина. Скандалната психоложка не веднъж я съветвала да загърби предразсъдъците си и да последва сърцето си. Но Петя Дикова е категорична, че няма да емигрира и ще остане до близките си дори и да загуби любимия си.