Ново 20: Асен Блатечки си взе беля на главата!

Ново 20: Асен Блатечки си взе беля на главата!
5 (100%) 1 vote

Асен Блатечки сам си докара проблемите, които сега му взимат здравето!

Асен Блатечки сам се насади на пачи яйца. Но похвалното е, че актьорът се грижи и за двете си деца. Балансирането между двете къщи засега му се отдава, но разбира се му е доста трудно. Но според една българска поговорка „Който каквото сам си направи и Господ не може да му помогне”.

Въпреки че живееше с първата си жена, режисьорката Катерина Горанова, от която има дъщеря, която носи името на майка си и е тинейджърка, любимеца на публиката се замеси и в афера с красивата моделка Диляна Попова. И не само се замеси, но от това му се роди сина Борил.

Асен Блатечки

Асен Блатечки се свърши от умора заради препускането между двете си семейства

Първоначално желанието на звездата от „Стъклен дом” и една от най-желаните жени в България беше да живеят заедно и да отглеждат малкия си наследник. Но острия характер на манекенката и жаждата за свобода на Асен не успяха да сторят от двамата общо и сплотено семейство. Затова, с подвита опашка актьора Асен Блатечки се върна при първата си жена и тя го прие отново в сигурното си убежище.

Това се случи на Коледа. Диляна Попова първоначално не успя да прости предателството на любимия си, че я заряза с малко дете на ръце. Тя не искаше да го допуска до сина им, но после му прости прегрешението. И сега на лошото момче на киното се падна тежката задача да балансира между двете семейства.

Папараците на предаването на Николета Лозанова „Папапраци” го щракнаха как прехвърча между двете къщи. След премиерата на „Омайна нощ”, която се игра в новия „Независим театър”, видяхме как актьора Блатечки яхна мотора си и отпраши за дома на бившата си любима Деляна Попова. Там той престоя около час и след това бдителните папараци го щракнаха отново да се прибира в дома си, при двете Катета на ул. „Раковска”.

Явно популярният актьор е взел изключително трудното си решение да балансира между двете семейства и да си гледа и двете деца от различни жени. Според негови колеги от театъра Асен Блатечки не му било изобщо лесно. Той не само се разкъсвал между двете семейства, но упражнението го повтарял почти всяка вечер, в зависимост от служебните си задължения.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар