Скандал: Катето Евро изригна, бълва огън и жупел!

Скандал: Катето Евро изригна, бълва огън и жупел!
5 (100%) 1 vote

Катето Евро изригна бясна от случващото се пред очите й!

Катето Евро е възмутена до дъното на душата си от община Панчарево. Устатата актриса, която наскоро стана баба, се е наточила яко срещу въпросната община.

Гневът си тя изля на страницата си във Фейсбук. Там актрисата разказа случката, която е причинила негативното отношение към чиновниците в административната структура.

Катето Евро

Катето Евро е бясна от случващото се и безхаберието

В делничен ден звездата от „Оркестър без име” решила да разходи четирите си домашни любимци до езерото в Панчарево. В социалната мрежа Катето описа почти идилична картина от красивата водна площ. На брега рибари хвърляли въдица, за да ловят риба, семейства седнали на одеяла върху тревата се радвали на слънчевия пролетен ден, имало и влюбени.

Те също били щастливи, че недалеч от шумния и мръсен град, на такова малко разстояние от него са намерили романтика и уединение. Катето с удоволствие си правила сутрешната разходка. Кученцата й били чисти, бели, всяко от тях имало и противопаразитна каишка. Изведнъж й се случил неописуем ужас.

Видяла как един кърлеж лази по прекрасната козина на едно от животинчетата й. След малко го последвал втори, трети. Като видяла страшната картинка, която се случила пред изумените й очи, актрисата с ужас и писъци тръгнала да се прибира в дома си. Тя дори не повярвала на очите си как при тази идилична картина й се случило това неприятно нещо.

Просто общинарите не били свършили нищо от работата си и не са напръскали срещу кърлежи тревата. Катето Евро има късмет, защото живее в къща с голям двор и с открит басейн. Какво обаче трябва да преживеят нищо неподозиращите летовници, които били подложени изненадващо на кърлежовата атака. А знаем, че тези кръв осмучещи често носят опасни болести, включително и смъртоносната лаймска болест.

До дъното на душата си Катето Евро, която винаги критично и остро реагира но предизвикателствата и неправдите, призова във Фейсбук общинарите да си свършат работата. В противен случай бившата брадърка заплаши, че ще си търси правата по друг, най-вероятно неприятен за общинарите от Панчарево, начин.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар