Диджей Теди Джорджо: Не съм приятел на семейството обвинено в убийство!

Диджей Теди Джорджо на снимка с убийците на Ани
0

Диджей Теди Джорджо на снимка с убийците на Ани

Диджей Теди Джорджо, известният дисководещ се появи на скандална снимка. В интернет пространството се разпространи фотос, на който  Теди Джорджо е в средата, от едната му страна е  Станислав Бакърджиев, а от другата Димитрина Борисова.

Диджей Теди Джорджо на снимка с убийците на Ани
Диджей Теди Джорджо на снимка с убийците на Ани

И не, че има нещо лошо в това, известните личности се снимат с много хора и не винаги знаят какви са те. Просто интересът към тях е голям и може случайно да сгафят с някой непознат.

Пред екип на ПИК Теди Джорджо разкри истината за тази снимка. Теди обясни, че е от Дряново и има дискотека в града от 1993г. Бащата на Станислав Бакърджиев е негов съученик. Със Станислав се е срещал четири пъти общо и последно са се видели преди година и половина. Станислав Бакърджиев довел жена си и детето си на есенния панаир в Дряново. Оттогава е и снимката, направена в дискотеката на Теди. Дисководещият сподели, че познава Станислав бегло и той сам го е помолил да се снимат заедно. Никога не е допускал, че може да се окаже на снимка с обвинен в такова жестоко престъпление.

На въпроса на интервюиращия дали не е забелязал нещо странно в поведението на обвинения в убийство баща, Теди отговаря, че Станислав се е държал добре и не е показал никаква агресия, когото е посетил с компания клуба на дисководещия в Дряново. Какво се е случило с него, че да се набърка в такова престъпление не е известно на диджея. Той предполага, че може наистина да са убили Ани и да са разпродали нейните органи.“ Има всякакви ненормални хора и всичко е възможно“, добавя Теди.

Диджей Теди Джорджо изказа съжаление, че неговият роден град се свързва с такова ужасно престъпление. Димитрина Борисова, майката на убитата Ани също е от Дряново, но дисководещият не я познава.

Теди Джорджо недоумява, защо медиите са го изкарали приятел на семейството, като познава само бащата на обвинения в убийство мъж. Само по една снимка не може да се съди, какви са отношенията му с печално известното семейство.

 

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.