Би Ти Ви под контрола на Прокопиев и Цветан Василев? Преглеждания: 10766

Би Ти Ви се дирижира от Венелин Петков под натиска на Прокопиев и Цветан Василев
2
3/5 - (2 votes)

Би Ти Ви се дирижира от Венелин Петков под натиска на Иво Прокопиев и Цветан Василев

Би Ти Ви май обслужва интересите на кръга „Капитал“ ? До това мнение стигнаха зрители, след вечерните новини вчера, в които бе извършена  инсинуация срещу  Кирил Домусчиев, собственика на „Лудогорец“.

Би Ти Ви се дирижира от Венелин Петков под натиска на Прокопиев и Цветан Василев
Би Ти Ви се дирижира от Венелин Петков под натиска на Прокопиев и Цветан Василев

Кирил Домусчиев неочаквано изпусна нерви на откриването на известната трибуна „Моци“ в Разград. Бизнесменът нахока  журналист от Би Ти Ви и го нарече „олигофрен“. И наистина това изтърване на нерви бе в разрез с всякакви етични правила. Недопустимо е да се обижда, който и да е български журналист. Кирил Домусчиев по-късно поднесе извинения в декларация до Би Ти Ви за думите си, което не е често срещано явление сред българските обществени личности.

Електронната медия, обаче реши да превърне новините в атака срещу Домусчиев. От името на „ръководството“ бе изчетена декларация срещу бизнесмена, напълно в прокурорски стил. След това се случи и най-интересното. От коментарите в социалните мрежи бяха показани избирателно хули и нападки срещу Кирил Домусчиев от главатарката на „Протестна мрежа“Антоанета Цонева и от блогъра Мирослав Иванов, смятан за лакей на Цветан Василев.

Зрителите останаха изумени и взеха да се питат кой все пак командва в Би Ти Ви и не е ли това доказателство, че Прокопиев и Василев имат влияние в медията.

За никой не е тайна, че Прокопиев  и кръгът „Капитал“ водят война с председателя на КРИБ Кирил Домусчиев и в своите издания му нанасят лукави удари под кръста.  Неочаквано войната се пренесе и в новините на Би Ти Ви. Според източници на ПИК Иво Прокопиев командвал задкулисно, чрез Венелин Петков, шефът на новините. Той бил предан на Прокопиев от доста време.

Източниците на  ПИК обещават, че скоро ще научим за нерегламентирани взаимоотношения между Прокопиев и Петков.

Пак според тях, директорът на Би Ти Ви Павел Станчев прекарва времето си в странстване и командировки. В момента е в САЩ и е оставил Венелин Петков да коли и да беси.

И какво се получава, в отсъствието на директора Венелин Петков командва  в Би Ти Ви и защитава интересите на кръга „Капитал“, партията на Иван Костов ДСБ и банкера Цветан Василев, който отскоро е в тясна връзка с капиталци.

Коментари чрез Facebook

коментара

2 коментара
  1. Даскалица Пена казва

    „… Бизнесмена нахока журналист от Би Ти Ви…“ Както сте го написали (без пълен член за БИЗНЕСМЕНА), излиза, че журналистът е нахокал бизнесмена. 😉

  2. Joro казва

    Кръгът Капитал е топ.
    Само той се осмели да удари Военна болница с крадците в нея.

    респект

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.