Брендо сключи сделка с прокуратурата

Брендо сключи сделка с прокуратурата
5 (100%) 1 vote

Брендо се е съгласил да сътрудничи на италианските служби

Евелин Банев-Брендо сключи изненадваща сделка с прокуратурата.

Хора от ъндърграунда, които са запознати със случая на Брендо твърдят, че е на път да се измъкне сух от водата.
Оказва се, че Брендо ще успее да се измъкне от лапите на закона и ще живее на свобода, въпреки 20-годишната присъда, издадена му в Италия.
Брендо „купил” свободата си със съгласието да сътрудничи на италианските разследвания като обещал, че ще им даде ценна инфрмация за трафика на дрога не само в Европа, а и в Южна Америка.

Брендо се е съгласил да сътрудничи на италианските служби

Брендо се е съгласил да сътрудничи на италианските служби

Запознати твърдят, че емисари на службите в Италия са идвали в страната още по времето, в което Брендо бе в родния арест.
Тогава италианските власти настояваха след края на съдебните заседания по делото, Брендо да бъде преведен в тамошен затвор. Това обаче така и не се случило именно заради посещението на италианските емисари у нас.
При все, че съгласно законовите разпореждания, Брендо трябва да информира полицейските власти за актуалния си адрес, от доста време насам той отново потъна в неизвестност.

Мълвата носи, че Брендо отдавна е сключил сделка с прокуратурата в Италия и сътрудничи на службите им.
По всяка вероятност той се укрива заради собствената си сигурност, тъй като и италианските и южноамериканските мафиоти отдавна са обявили тлъста сума за главата му.
Не е изключено, ако го открият да последва съдбата на Лара, но този път вероятно случаят няма да има щастлив край.
Преди време усилено се носеше мълвата, че през последните пет години, Брендо е сътрудничил и на родните служби.

По всяка вероятност истината е именно тази, тъй като в противен случай би било невъзможно Брендо да отскача до всяка точка по света, ако не е под покровителството на службите.
Вероятно той е бил използван за оперативни комбинации, които (уж) са имали за цел проследяването на пътя на дрогата и залавянето на големите риби.
Хора от подземния свят са категорични, че именно по тази схема се създава идеален параван за престъпната дейност на висши полицейски служители и управляващи политически партии, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Брендо сключи сделка с прокуратурата”

  1. In Memoriam

    май 17. 2015

    Брендо винаги е бил човк н аслужбите: наши и чужди! Този път обаче е загазил яко и ако не са го свитнали – това е само защото искат да налапат тайните му сметки.

Добавете коментар