Удар: Бориса Тютюнджиева закопа Николета, постави я на мястото й! Преглеждания: 24213

0
5/5 - (1 vote)

Бориса Тютюнджиева показа на Николета къде й е мястото!

Не е за вярване за кого се труди плеймейтката Николета Лозанова. Оказа се, че Николета работи за Бориса Тютюнджиева. Топ златотърсачката, която непрекъснато се хвали с какво ли не на страницата си в социалната мрежа, побърза да се изфука и с нова професионална фотосесия.

Разбра се, че тя е платена и поръчана не от кого да е, а от горещата моделка Бориса Тютюнджиева. Бориса я наела да й рекламира новата серия дрехи и обувки. Оказа се, че освен че работи за шефа си Андрей Арнаудов, който заедно с колегата си Иван Христов продуцират предаването на Николета „Папараци”, съпругата на Валери Божинов ще се труди и за неговата любовница.

Николета
Бориса Тютюнджиева коли и беси, а Николета трябва да си трае

Според градската клюка Бориса заявила на Андрей, че е крайно време Николета да заработи огромната си заплата и да свърши нещо полезно. Затова тя я наела да се потруди и за нея, а моделката нямала нищо против да рекламира новата колекция на по-младата си колежка.

Интересното е, че двете не се долюбват, но водят скрита война. Брюнетката много пъти остро се е изказвала на страницата си във Фейсбук за некадърността на някои водещи, които получават обаченереално високи заплати.

Въпреки че твърди, че не е лицемерна, Бориса Тютюнджиева никога не е посочвала конкретни имена, но всеки разбира за кого са насочени стрелите. „Повод за гордост е да знаеш що е то сказуемо, подлог и кое за какво служи. А всяка уважаваща дама с подобно самочувствие е добре да сглоби едно що-годе свързано изречение, нали? И поне да знае частите на речта.

И тук не говорим за езици и висше образование изобщо!”, беше част от пиперливия коментар на Бориса на страницата й във Фейсбук. Всеки разбра тогава към кого бяха адресирани острите й слова. Но дойде време двете негласни врагини да се сближат и едната да заработи за другата. Нищо ново под слънцето от такава промяна!

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.