„Михаел Шумахер няма да се върне“ (Корина Шумахер разпродава имоти)

Гласувайте за статията

Корина Шумахер разпродава семейните имоти, Михаел Шумахер вече не е същият

Корина Шумахер разпродава имот след имот и обръща в пари цялото състояние на фамилията на Михаел Шумахер. Съпругата на спортиста от Формула 1 има финансови затруднения заради скъпото му лечение и прибегна до продажба на семейните имоти, за да го плати.

Вече две години спортистът е в тежко състояние, напълно парализиран, без да може да ходи, да говори, или да стои изправен. През цялото това време съпругата му Корина бе неизменно до него и не се предаде. Днес обаче младата жена с болка осъзнава, че чудо няма да се случи. Михаел Шумахер има подобрение, но то е толкова слабо, че шансовете за пълно оздравяване са просто нулеви.

Германските медии, начело с „Бунте“, съобщават, че тя е продала частния им самолет за 49 милиона долара. Заедно с това за продан е обявена и къщата в Марибел, близо до мястото, където спортистът претърпя инцидент.

В момента Михаел Шумахер е в частната клиника, която съпругата му построи в дома им в Швейцария и където за него денонощно се грижат 15 сестри и лекари. Корина Шумахер нае най-добрите лекари в света, с надеждата да върнат здравето на пилота, но без резултат.

„Тя се бори много дълго време, но накрая осъзна, че няма надежда за него. Накрая просто прие, че трябва да продължи напред и смени кардинално подхода“, разкриват нейни приятели.

Опитите на медиите да стигнат до някакви новини около пилота, също бяха обречени на неуспех. Коментарите са лаконични—„Няма чудеса на хоризонта“, се казва в изявление на вестник „Експрес“.

Корина Шумахер разпродава семейните имоти

Корина Шумахер разпродава семейните имоти

Михаел Шумахер претърпя тежък инцидент при падане със ски във Франция преди две години. До днес той е в тежко състояние, като информацията за състоянието му варира от „буден е в инвалидна количка“, до „пълна кома, от която изобщо не е излизал“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар