Зрителите пред малкия екран се питат защо Ани Цолова е насъбрала толкова гняв срещу колегата си Виктор

Вчера зрителите на сутрешния блок по Нова тв станаха свидетели на грозна сцена между Ани Цолова и нейния екранен партньор Виктор Николаев.

В интервюто с Йордан Цонев двамата постоянно се прекъсваха и сякаш се състезаваха кой ще успее да му зададе по-провокативен въпрос. Двамата тв водещи изглеждаха напрегнати и изнервени. И докато гневът на Ани Цолова трудно можеше да бъде прикрит, то колега й поне правеше опити да прикрие напрежението, което тлее между тях.

Малко преди края на блока, те водещата не издържа и избухна. Тя предупреди Виктор, че ако още веднъж я прекъсне, ще замълчи до края на предаването. Забележката й никак не се хареса на тв водещия, но въпреки всичко той се опита да запази самообладание.

[caption id="attachment_445919" align="alignright" width="300"] Ани Цолова Ани Цолова си излива гнева върху Виктор[/caption]

Зрителите са възмутени от поведението на Цолова. Според коментарите на някои от тях във форумите, тя може би има семейни проблеми и си го изкарва на Виктор.

"Всеки ден" узна каква е истинската причина за поведението на Ани Цолова. Оказа се, че тя е бясна на колегата си Антон Хекимян и си го изкарва на Виктор.

Тя не може да преглътне факта, че конкуренцията успя да им отмъкне най-атрактивния гост - Бойко Борисов. Гостуването му вдигна рейтинга на сутрешния блок по бТВ. Едночасовото интервю с него счупи всички рекорди по гледаемост, въпреки критиките, който тв водещият отнесе за начина на задаване на въпросите.

Фурорът, който предизвика Антон Хекимян, е причината за гнева на Цолова.

Въпреки всичко, зрителите недоволстват и са на мнение, че тя няма право да се държи така с Виктор, тъй като той няма никаква вина за случилото се.

Из коридорите на Нова тв се носи слух, че напоследък Ани постоянно си излива гнева върху Виктор и случилото се в ефир не е единственият случай.