Унищожи я: Виж какво сервира Валери на Николета! (няма по-жесток удар за нея)

Унищожи я: Виж какво сервира Валери на Николета! (няма по-жесток удар за нея)
5 (100%) 1 vote

Няма по-голям удар за Николета Лозанова от това, което се случва между Валери Божинов и Алисия!

Поп фолк дивата Алиися и Валери Божинов отново са си близки. След като раздялата на футболиста и брачната му половинка Николета Лозанова станаха факт, отношенията между бившите партньори се затоплят.

Топ певицата на „Ара мюзик” винаги е подчертавала, че уважава бащата на единствения си син. Но причината за развалените си отноешния непрекъснато е отдавала на водещата на „Папараци”. Сега обаче, след като тази пречка вече не съществува, фолкаджийката и ритнитопковеца се чували по телефона всеки ден. Двамата отново са си станали мили и драги.

Николета

Николета Лозанова би приела всичко, но не и нова близост между Валери и омразната й Алисия

На този етап отношенията между бащата и майката на малкия Валери били на етап приятелски, но колежките й подозират, че много скоро тее могат да прераснат в нещо повече. От целия този развой на нещата Николета беснеела, доверяват близки до моделката. Но все пак тя си го направи.

Два дни преди да се разделят с мъжа си, красавицата вече беше в прегръдките на нов мъж. Това още повече раздалечило двамата съпрузи един от друг. Припомняме, но според клюката Николета Лозанова имала паралелни връзки с трима, докато още била съпруга на играча от италианския тим. Хубавицата имала вземане-даване със зърнен бос, турски богатнаш и със старото си гадже Ники Михайлов.

Николета не остана длъжна на тези обвинения, а заяви, че Валери също й е изневерявал, докато е мачкал и чаршафите с нея. Безкрайните му похождения обаче явно са простени от първата му жена Алисия. Тя е загърбила и скандалите около издържката на сина им, които пак ги приписа на злобния нрав на съперницата си Николета.

Но сега категорично Алисия твърди, че няма мъж до себе си. Защоот никой не бил спечелил вниманието й. Тя отрече да има общо с футболиста Мартин Камбуров. Отхвърли и обвиненията, че е в интимни отношения с шефа си, продуцента на музикална компания „Ара мюзик”. Припомняме, че колежките й я обвиниха, че е била любовница на Виктор Касъмов и затова той я лансирал, а останалите певици игнорирал.

Из чалга гилдията обаче се носи слуха, че двамата с последното си гадже Ники Михайлов не са се разделили окончателно. Въпреки твърденията на поп фолк дивата, че вече не са заедно, но са запазиил приятелските си отношения, те подозират друго.

Според тях или двамата наистина са се скарали подобаващо за нещо много неприятно и категорично са се отдалечили един от друг, или отново са заедно, но пазят връзката си от публичното внимание. Каква е истината не се знае, факт е обаче, че Валери Божинов и Алисия са се сближили доста.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар