От първо лице: Цялата истина за раздялата на Златка Димитрова и Миро!

От първо лице: Цялата истина за раздялата на Златка Димитрова и Миро!
5 (100%) 1 vote

Златка Димитрова разкри пълната истина за раздялата с Миро!

Черната Златка отново разочарова зложелателите си. Наскоро в публичното пространство изтече информацията, че Миро бил шута на Златка Димитрова и отново потърсил пристан при първата си жена и сина си. Той демонстративно посочил на гаджето си, че това е неговото семейство и той не може да стои далеч от него.

Дори зарязвал любовницата си на празници като Великден и Коледа , и тя стояла сама като куче, редеше още слухът. Бизнесменът искал да бъде близо до сина си и само от време-навреме прозвънявал на Злати, колкото да я попита как се чувства. Тя вече ближела раните си сама и не искала да разкрива още истината, за това знаели само най-близките й.

Златка Димитрова

Златка Димитрова категорично отрече и се възмути на слуховете за раздялата й с Миро

Това обаче не се оказа вярно. Пълна лъжа нарече слуха плеймейтката, като опроверга зловредния слух на страницата си във Фейсбук. Там Златка Димитрова написа, че колкото и голямо да е желанието на завистниците двамата да се разделят, те не само не са го сторили, но са по-сплотени от всякога. Особено след случилото се с нероденото им дете.

Двамата изобщо не са се разделяли. След трагедията, при която Златка изгуби плода си в седмия месец от бременността си, това й донесе дълбока депресия и разочарование. Припомняме, че тогава тя с благодарност заяви, че плътно до нея са били любимия й мъж, който й давал непрекъснато кураж и родната й майка, както и най-добрите й приятелки.

Но заради това, което е гадно злобарите да го подчертават, пиеш още Злати, двамата с Миро не само не са се разделили, ами се обичат още повече. Според Златка Димитрова приятеля й е нямал в живота си такава жена като нея и с тази любов му се е случило най-прекрасното нещо в живота. Въпреки очевадните изхвърляния най-вероятно Миро и Черната Златка да са заедно и да се обичат истински.

На страницата си в социалната мрежа плеймейтката препоръчва преди да се говори каквото и да е да се намерят доказателства. „Но как ще стане това, след като такива няма. Миро не ме е напуснал нито за миг, а е плътно до мен и при мен”, постна още възмутената моделка. Тя заяви, че е много обичана жена и тя обича искрено човека до себе си. Който освен че й дава цялата си любов, но е до нея неотлъчно.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар