Слави Трифонов открадна половинката на един от сценаристите си

Седем месеца след като се раздели с Мартина, Слави Трифонов отново се носи на крилете на любовта. За този кратък период от време Дългия не само отслабна с цели десет килограма от мъка по невярната си изгора, но и прибави към списъка си с любовни завоевания още две мадами.

Едната е кръшната Ева Карамфилова, с която съдбата го срещна покрай конкурса за заместничка на Мартина. За съжаление аферата му с амбициозната варненка не трая дълго. Краят на връзката му с нея едва ли го тревожи, тъй като веднага след раздялата си с Ева, Дългия успя да й намери заместничка.

По ирония на съдбата, новата му изгора също се казва Мартина. Красавицата, с която папараци на "Уикенд" го щракнаха преди няколко дни, всъщност е бившата приятелка на сценариста му Светослав Митев. Той успял да отмъкне апетитната половинка на подчинения си.

[caption id="attachment_445924" align="alignright" width="300"]Слави Трифонов Слави Трифонов отмъкна приятелката на един от сценаристите си Снимка "Уикенд"[/caption]

Връзката между Светослав и Мартина Джорджевич продължила цели две години, но се разпаднала след като сценаристът разбрал за аферата на любимата си с шефа му, пише Хот арена.

Аферата им стана публични достояние след като Дългия прекара вечерта след концерта с блондинката. След бляскавото си представяне на сцената в Арена Армеец той решил да освободи гардовете и шофьора си.

Дългия искал да се прояви като кавалер пред половинката си. Той завел избраницата си в мезонета, които има в един от най-луксозните хотели в столицата. Дългия притежава апартамент на две нива в "Емирейтс Резидънс". Лъскавата сграда се на намира на Околовръстното шосе до разклона за булевард "България".

На излизане от хотела той беше щракнат с русата мадама. Двамата се качили в мощния му джип мерцедес и отпрашили в неизвестна посока.

Според запознати, аферата между двамата е от няколко седмици. Дългия започнал връзка с Мартина веднага след като се разделил с Ева.