Николай Бареков претърпя чутовен крах

Николай Бареков претърпя чутовен крах
5 (100%) 1 vote

Офисите на партията на Николай Бареков затварят един след друг

Евродепутатът Николай Бареков едва ли е предполагал, че ще го застигне такъв чутовен крах.

Партийните офиси на партията на Николай Бареков „България без цензура“ затварят вратите си един след друг. ББЦ се изнася от лъскавите помещения, които използваше доскоро поради липсата на достатъчно финансови средства. Последната затворена врата на офис на партията на Николай Бареков е в Благоевград, а неотдавна същото се случи в Дупница и други места из страната.

Офисите на партията на Николай Бареков затварят един след друг

Офисите на партията на Николай Бареков затварят един след друг

Активистите на „България без цензура” признаха в прав текст, че няма средства, с които да се плаща месечният наем за офисите.
Само за офиса в Благоевград, партията на Николай Бареков е плащала по 1 000 лева месечно, тъй като се намира в центъра на града.
Към днешна дата офисът на ББЦ си търси нов наемател.
Ръководството на ББЦ пък твърди, че партийните офиси не се затварят поради липса на средства, а защото партийните активисти предпочитат да си спестят тези средства за предстоящите местни избори, които ще се проведат наесен.

Те са преценили, че е по-добре да събират тези средства и с тях да направят предизборната си кампания, отколкото да ги дават за наем, тъй като за момента централното ръководство на партията на Николай Бареков не ги е информирало с какви суми ще разполагат тази година и припомнят, че кампанията миналата година им е излязла твърде скъпо, пише vsekiden.com.

Междувременно Николай Бареков поиска на разследване за имотното състояние да бъдат подложени всички бивши и настоящи министри и градоначалници.
Той поиска да бъде направена тотална ревизия на богатството на всички онези, които са имали достъп до управлението на държавните ресурси, а не да се взема под внимание кой кмет от коя партия е и да се атакуват само независимите градоначалници.

Николай Бареков зададе и риторичния въпрос кой от всички 150 министри от различните правителства, управлявали страната, е стигнал до прокуратурата. В този ред на мисли, евродепутатът отговори, че той е стигнал до там и то при положение, че никога не е бил на държавна заплата, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар