Цветан Василев: Истинското шоу тепърва предстои!

Цветан Василев: Истинското шоу тепърва предстои!
5 (100%) 1 vote

Цветан Василев разкри скандални истини по случая с КТБ

Банкерът Цветан Василев е категоричен, че най-голямото шоу около случая с КТБ тепърва предстои.

В писмо, изпратено до редакционната поща на Информационна агенция ”ПИК”, злополучният банкер се жалва, че е бил предаден от редица родни журналисти, бизнесмени и политически фигури. Той обаче възнамерява да продължи с изваждането на истината наяве и подчертава, че никой няма да успее да му запуши устата.

Цветан Василев разкри скандални истини по случая с КТБ

Цветан Василев разкри скандални истини по случая с КТБ

Цветан Василев посочва в писмото си, че до краха на КТБ се е стигнало заради „вероломното покушение”, извършено от определени политико-икономически кръгове, БНБ, НАП, прокуратура, следствие и още редица държавни институции.
Най-ощетени от този фалит са депозантите на КТБ, както и държавата. Цветан Василев посочва, че всичко това е заради безхаберието или злия умисъл на лицата, които я управляват.

Той твърди, че върху гърба на КТБ са се упражнявали редица знайни и незнайни „герои”, които са надминали дори средновековната Инквизиция с издевателствата си.
И всичко това е било умело прикривано от обществото.
В писмото си Цветан Василев обръща сериозно внимание и на темата за ценностите и морала на днешния икономически, политически и „всевъзможен елит” на страната ни.

Почти през цялото време на реализацията на зловещия сценарий, довел до краха на КТБ, множество финансисти, политици и икономически експерти заблуждавали обществото с твърдението, че това, което се случва е нереално и е дирижирано от два политико-икономически кръга.
С времето обаче тази обективно изразена защита сякаш започна да се превръща в спорадични вопли, последвани от тихи стонове и накрая – тишина.

Цветан Василев не отрича, че е плод на политиците, но също така посочва, че са се възползвали от него по крайно арогантен и нагъл начин.
Той твърди, че през цялото време тези хора са паразитирали върху него, а за да опази КТБ, е бил принуждаван да прави какви ли не услуги.
В момента, в който отказал да бъде техен слуга, те съвсем логично довели финансовата институция до крах, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар