Лъсна истинската същност на Никол Станкулова

Лъсна истинската същност на Никол Станкулова
5 (100%) 1 vote

Иво Андреев изхвърчал от Нова тв заради Никол Станкулова

Най-накрая истинската същност на чаровната синоптичка Никол Станкулова излезе наяве.

Твърди се, че Никол Станкулова е замесена в интригата с уволнението на дългогодишния синоптик Иво Андреев от Нова тв.
Синоптикът изплакал пред приятели, че именно Никол Станкулова била авторът на огромната интрига, заради която изхвърчал от медията.

Иво Андреев изхвърчал от Нова тв заради Никол Станкулова

Иво Андреев изхвърчал от Нова тв заради Никол Станкулова

Въпреки множеството сплетни, които Никол Станкулова заформяла в Нова тв, никой не смеел да й се опълчи, тъй като тя била един от доносниците и често пъти се изкарвала жертва. Предполага се, че синоптичката се възползва от тази привилегия покрай богатите й гаджета.

Запознати посочват, че Никол Станкулова е достатъчно хитра да запази приятелски отношения с всеки един от мъжете в живота й, за да може да ги използва дори и след раздялата. Така например станало ясно, че докато синоптичката уж била официално със сина на топ бизнесмена Цеко Минев – Теодор, тя често прескачала и до бившето си гадже Ангел Ангелов, по-известен с прякора си Малкия Градус.

Тя се възползвала от времето, в което Тодор бил на специализация в чужбина и често прескачала до бившия си приятел.
Милионерският син Теодор й подари годежен пръстен в първия ден от новата година. Близки до Никол Станкулова разкриват, че пръстенът е повече от прекрасен и е с диамант. Мълвата носи, че синоптичката дължи връзката си на нейна колежка, която ги запознала преди известно време. За момента обаче Никол Станкулова категорично отказва да мине под венчило.

Макар синоптичката от Нова тв винаги да е твърдяла, че сама осигурява средствата си, мълвата носи, че всъщност тя неслучайно се хваща с богаташи.
Макар всички те да угаждат и на най-малките й капризи, тя никога не била доволна от това, което правили за нея и искала още и още.
Доказателство за това е новото Ауди RS 4, което Никол Станкулова яхна неотдавна. Специалисти твърдят, че цената на лъскавото водило надхвърля 150 хиляди лева.

Синоптичката от Нова тв обаче излезе с оправданието, че кара скъпарското возило, тъй като нейната кола е на ремонт, пише Блиц.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Лъсна истинската същност на Никол Станкулова”

  1. Kolio Marinov

    май 14. 2015

    kyrvoooo, da ti izgnie pytkata

Добавете коментар