Ким Чен Ун разстреля и военния си министър (Заспал по време на парад)

Ким Чен Ун разстреля и военния си министър (Заспал по време на парад)
5 (100%) 1 vote

Ким Чен Ун набира все повече противници с акциите си, застреля и военния министър

Поредния акт на жестокост, извършен от Ким Чен Ун ужаси целия свят. Севернокорейският лидер разстреля военния си министър със зенитно оръдие, защото… задрямал по време на военен парад.

Властите в Сеул съобщават, че най-вероятно това се е случило на 30 април тази година. Пред погледите на стотици военни служители, министърът е бил разстрелян публично.

Новината идва само часове след като бе разкрито друго престъпление на Ким Чен Ун. По думите на бивш високопоставен офицер, Ким Чен Ун е убил леля си през май миналата година, тъй като го дразнела с упреци за смъртта на съпруга си.

Убийството на военния министър се е случило на 30 април, информират от агенцията. Малко преди това той се появи на пресконференция в Москва, на която говори по въпросите за сигурността. По-късно обаче е бил арестуван, по обвинение, че е заспал по време на военно събитие, с което е показал неуважение към Ким Чен Ун. Той е разстрелян със зенитно оръдие ZPU-4.

Разчистването на сметки е станало във военен лагер, след публично обвинение и то пред очите на стотици служители и висши военни офицери. Безпардонният акт на насилие ужаси целия свят, а обществеността апелира международната общност да се намеси да сложи край на този терор в Северна Корея.

Това не е първият случай на подобно жестоко престъпление от страна на Ким Чен Ун. „Принцът на Пхенян“ проведе подобна чистка и миналата година, когато изчезна за 40 дни, като дори имаше слухове, че е починал.

Ким Чен Ун разстреля и военния си министър

Ким Чен Ун разстреля и военния си министър

Хьон Йон-чол  бе убит, защото е заспал по време на парад

Хьон Йон-чол бе убит, защото е заспал по време на парад

Корейският лидер обаче се появи след операция на крака, като по време на възстановителните процедури буквално проведе чистка в страната си и отстрани няколко десетки висши военни офицери и партийни функционери по подозрение, че са извършили държавна измяна.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар to “Ким Чен Ун разстреля и военния си министър (Заспал по време на парад)”

  1. Rumyana Gosposinova

    юни 23. 2015

    А НАШИТЕ МИНИСТРИ НИ ПРОДАВАТ ЗА ЖЪЛТИ СТОТИНКИ.

Добавете коментар