Неочаквано: Лора Крумова с категоричен ултиматум към Сотир!

Лора Крумова не прилича изобщо на повечето жени, убеден е Сотир
0

Лора Крумова шашна Сотир с ултиматума си!

Лора Крумова категорично се дърпа да се накичи с бижута. Блондинката не понасяла по себе си да има злато, диаманти и изобщо подобни тежкарски украшения. Тя бягала като „дявол от тамян” от подобни накити.

Екс водещата на сутрешния блок по Би Ти Ви не само че не се кичила с никакви скъпи бижута, но и забранявала и на приятелите си да й правят такива подаръци. Тя не позволявала и на мъжа до себе си да й купува украшения. Сърф инструкторът Сотир, от който телевизионерката има син Явор отначало не повярвал, че жена му не иска подобни глезотии.

Лора Крумова
Лора Крумова не прилича изобщо на повечето жени, убеден е Сотир

Разбира се, той бил донакъде доволен, защото тези скъпарски украшения тотално изпразват джоба, но все пак му било любопитно защо това е така. Лора Крумова му обяснила, че няма абсолютно никакво влечение към злата, диаманти, рубини и прочее украшения, а най-много харесва среброто. Но и накити от този благороден метал чарвницата не си слагала заради стила и начина си на обличане.

Лора Крумова му обяснила, че извън студиото тя предпочита да ходи по-неглиже облечена. Харесвала спортния стил и по-делничните дрешки, на които никак не подхождали златни и диамантени украшения. Затова гледала повече да си купува евтини дрънкулки и кожени каишки, които напълно импонирали на дрскода й.

Лорчето заявила на половинката си, че вместо да се ръсне с хилядарки за пръстен или някакво главозамайващо скъпарско украшение, по-добре тези пари да ги даде, за да си смени гардероба според сезона. Или с купчината пари да заминат на екскурзия в интересна дестинация, отколкото да се кипри с някакво бижу, пък било то и супер дизайнерско.

Пък и вътрешната нагласа й била повече към обикновените неща, а не в изхвърлянето към тузарски накити, сложила точка на обяснението чаровната Лора Крумова. Аверите пък адски завиждали на сърф учителя заради това, че жена му не е снобарка.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.