Капките Алкофитал са моята застраховка срещу зависимостта от алкохола

Гласувайте за статията

Аз се справих със зависимостта към алкохола като ползвах капките Алкофитал

 

алкофитал капки

Капките Алкофитал са моята застраховка срещу зависимостта от алкохола

Зависимостта към алкохола не е нещо, което да не може да се преодолее – поне така мисля аз, а и се убедих в това. Аз имам проблеми с алкохола заради това, че трудно казвам „Не!“ и не мога да отказвам. Иначе, когато съм си в нас и не излизам, и не се събирам с всичките онези хора, които ми влияят зле на психиката, съм си много добре.

Не знам как да го обясня. Ако има алкохол – ще пия, ако няма – няма да пия, и даже няма да се сетя да си купя или нещо такова. Затова казвам, че зависимостта към алкохола съм я преодолял, и не съм алкохолик. Мога да пия, а мога и да не пия. Предпочитам обаче да не пия, защото разбрах вече колко по-добре се чувствам, когато не съм пил.

За моя случай много добре ми помогнаха капките Алкофитал, които взимах в продължение на 5 месеца. За тези пет месеца съм изпил някъде около 12 опаковки от капките Алкофитал. Не са много, но не са и малко. Според мен са точно толкова, колкото трябваше да са. Важното е, че успях да се справя и да ликвидирам зависимостта към алкохола.

Манол Георгиев от София

 

Алкофитал e препарат, който представлява етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар