Деми Мур с разтърсваща изповед за развода си с Брус Уилис

Деми Мур
0

Деми Мур за пръв път проговори за раздялата с бившия си мъж

Деми Мур не скри, че разводът се е отразил тежко на трите й дъщери

Деми Мур направи разтърсваща изповед за развода си с Брус Уилис. Актрисата и колегата й се разделиха преди цели 15 години, но Мур до момента отказваше да коментира причините, довели до краха на отношенията им. Едва сега тя си позволи да говори открито за случилото се, а причина за това стана участието на дъщерята на двойката – Румър, в танцово риалити.

Деми Мур
Деми Мур

Деми не скри, че решението за раздялата е дошло трудно, а в основата му не е стоял трети човек, а твърде натоварените графици и на двамата, които буквално не намирали време един за друг. И в един момент се оказало, че любовта помежду им просто си е отишла.

И макар двамата да успели да запазят приятелските си отношения, разводът не се отразил особено добре на трите им дъщери, които приели тежко новината за раздялата на родителите си. „Децата понесоха случващото се най-тежко“, откровена беше актрисата пред камерите. Най-зле разводът се отразил на най-малката – Румър, която и до днес продължава с бунтарските си изпълнения.

Друго от момичетата пък постъпи в клиника за рехабилитация заради проблемите си с наркотиците, причинени от тежкото детство и липсата на татко й, с когото се виждала само в определените за това дни, научиха от hotarena.net.

Припомняме ви, че Деми Мур и Брус Уилис бяха сочени за една от най-стабилните холивудски двойки преди да се разведат. След края на брака им актрисата се омъжи повторно за доста по-младия си колега Аштън Кътчър, но той я заряза заради Мила Кунис.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.