Лютата война между Никол Станкулова и Деси Банова продължава с пълна сила

Двете синоптички Никол Станкулова и Деси Банова се хванаха за косите. Повод за постоянно прехвърчащите между тях искри са тоалетите, с които се появяват в ефир.

Двете красавици постоянно се опитват да се надцакат една друга и се състезават помежду си коя ще излезе в ефир с по-скъпи дрехи.

Дори и при най-малкото съмнение, че някоя от гардеробиерките е уредила конкурентката с по-скъпи дрехи, двете вдигали умопомрачителен скандал.

За никого не е тайна, че Никол Станкулова е най-стилната синоптична в Нова тв. Красавицата къта в гардероба си дрехи за над 100 000 лева.

Тя постоянно изтъква този факт и напомня и на шефовете си, че е свикнала да се облича само с маркови дрехи и никога няма да облече евтини дрехи, за да води прогнозата за времето.

[caption id="attachment_445636" align="alignright" width="300"]Никол Станкулова и Деси Банова Никол Станкулова и Деси Банова в люта война[/caption]

Запознати споделят, че ако не бяха богатите й любовници, тя едва ли щеше да има такава скъпа колекция от дрехи. В гардероба на синоптичката присъстват дрехи на световни дизайнери като Долче Габана,Версаче и други. Най-скъпа е колекцията й от палта и чанти.

Марката "Карен Милън" от няколко години облича синоптичките по Нова тв. Роклите от тази марка вървят около 500 лева. Никол Станкулова прави всичко възможно да се появява в ефир с дрехи на тази марка.

Борбата с Деси Банова е й за обувките "Фиорина", които са ръчно изработени. Никол постоянно напомняла на стлистите за скъпата си колекция от дрехи.

Според запознати в най-неизгодна позиция е Деси Банова, която от години води прогнозата и има вероятност много скоро шефовете й да я пенсионират.

Ситуацията стана още по-напрегната след уволнението на Иво Андреев. Никол и Деси беснеят и срещу назначението на Гери Малкоданска, която е приятелка на сина на Ахмед Доган. Двете синоптички постоянно плетат интриги срещу нея, използвайки оператори и сценаристи, пише Хот арена.