Яне Янев взриви ефира с тези разкрития

Яне Янев взриви ефира с тези разкрития
5 (100%) 1 vote

Яне Янев определи КТБ като огромна финансова пирамида

Политикът Яне Янев взриви ефира с новата порция скандални разкрития, които направи.

Председателят на РЗС заяви в ефира на Би Ти Ви, че енергийната мафия е най-престъпната и богатата мафия на територията на страната ни за последните 25 години.
По отношение на съдийката по делото на Румен Овчаров, Яне Янев посочи, че далеч не отрича, че има и свестни съдии, но пък е всеизвестен фактът, че немалка част от тях са подвластни на влиянието на политически фигури.

Яне Янев определи КТБ като огромна финансова пирамида

Яне Янев определи КТБ като огромна финансова пирамида

Що се отнася до темата за КТБ, която през последните няколко дни отново се превърна в горещ картоф, Яне Янев бе категоричен, че казусът е доста сложен. Той подчерта, че случаят КТБ подсказва ясно, че в България може да бъде изградена огромна финансова пирамида, която да препере пари за сметка на редовия данъкоплатец.
Яне Янев не скри, че Българската народна банка от много време насам не е независимият орган, който трябва да бъде и именно от този факт са породени голяма част от проблемите в банковата сфера.

Политикът заяви, че тези, които очакват Иван Искров сам да влезе в съдебната зала, ще останат разочаровани, тъй като това няма да се случи.
Яне Янев недоумява как все още не е повдигнато обвинение на шефа на БНБ заради прикриване на информация и злоупотреба с влияние.
Що се отнася до скандалното разкритие за влоговете на Иван Костов в КТБ, политикът посочи, че отдавна има резерви към хора като него и го определи като един от убийците на автентичната десница.

По-рано днес финансистът Кольо Парамов заяви в ефира на Нова тв, че грандиозният скандал по случая с КТБ тепърва предстои.
Той заяви, че именно Иван Искров е човекът, който е наредил на квесторите да доведат КТБ до фалит.
Освен това се оказва, че злополучният банкер е записвал посещенията и исканията на всички представители на родния политически и бизнес елит за собствена сигурност и тези записи рано или късно ще видят бял свят, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар