Христо Янев остави телефонния си номер на входа на Обзор

Христо Янев остави телефонния си номер на входа на Обзор
5 (100%) 1 vote

Градоначалникът Христо Янев дава страхотен пример

Градоначалникът на Обзор Христо Янев остави номера на мобилния си телефон на табелата на входа на града.

Примерът на кмета на Обзор Христо Янев е повече от похвален и ще е добре, ако има повече последователи.
Градоначалникът призовава пътуващите след като нехайно изхвърлят боклуците от превозните си средства и замърсят природата, да му позвънят на личния телефонен номер, за да отиде на място и да ги изхвърли вместо тях.
Табелата, от която градоначалникът Христо Янев отправя призива посреща всички влизащи в Обзор.

Градоначалникът Христо Янев дава страхотен пример

Градоначалникът Христо Янев дава страхотен пример

Христо Янев пояснява, че тази табела е само малка част от нестандартните кампании, с които се опитва да накара не само съгражданите си, а и туристите да пазят чистота в населеното място, пише „Флагман”.
Кметът признава, че отдавна е стигнал до извода, че за да живеем на едно по-чисто място, трябва или да бъдат сведени до минимум хората, които замърсяват, или пък да бъде увеличен многократно броят на чистещите.

Градоначалникът и екипът му заложили на първото и ефектът от това вече е осезаем. Пред BurgasInfo Христо Янев посочва, че много хола му звънят на телефона, но не за да го извикат да им изхвърли боклуците, а за да го похвалят за свежата и нестандартна идея.
Той твърди, че наистина има ефект от нестандартните идеи и може би колкото по-нестандартна е тя, толкоз по-голям е ефектът от нея.
Запознати припомнят, че преди известно време в Обзор въвели закачлив еко кодекс с 15 точки, който местните и туристите спазват с охота.

Междувременно стана ясно, че при подетата от Би Ти Ви кампания „Да изчистим България заедно”, са били събрани 3 772 тона отпадъци само в рамките на един ден.
От Министерството на околната среда и водите уточняват, че на 10 май хиляди доброволци са почистили 573 места в цялата страна като уточняват, че най-голямо количество отпадъци са събрани във Велико Търново – близо 644 тона, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар