Кольо Парамов хвърли нова бомба за КТБ в ефира

Кольо Парамов хвърли нова бомба за КТБ в ефира
5 (100%) 1 vote

Бомбата около КТБ ще избухне тепърва

Финансистът Кольо Парамов взриви ефира на Нова тв със скандалните разкрития, които направи за КТБ.

Той твърди, че злополучния собственик на КТБ Цветан Василев разполага със записи, уличаващи хора от политическия и бизнес елит у нас.
Кольо Парамов препоръча на главния прокурор Сотир Цацаров, разпитите на квесторите да се извършват пред група от прокурори, а не само пред един, както и да се запишат думите им изречени по адрес на поръчителите.

Бомбата около КТБ ще избухне тепърва

Бомбата около КТБ ще избухне тепърва

Финансистът твърди, че квесторите на КТБ са получили разпорежданията за фалита й от Иван Искров.
Кольо Парамов твърди, че бомбата около случая с КТБ тепърва ще избухне, тъй като е всеизвестен фактът, че всички, които са посещавали дома на Цветан Василев са били записвани и рано или късно тези записи ще бъдат показани.
Оказва се, че банкерът е записвал всички искания на представителите на родния политически и бизнес елит за собствено спокойствие.

Кольо Парамов е убеден, че има връзка между поръчителството на фалита на КТБ и формирането на втория кабинет на премиера Бойко Борисов. Според него това е направено с цел да се попречи на Борисов да формира второто си правителство.
Финансистът посочи, че редица високопоставени политици искат само злополучният банкер да се махне далеч от България, тъй като в противен случай се чувстват застрашени.

Финансистът е на мнение, че трябва да бъдат направени спешни промени в ЗБТ (Закона за банковата тайна), за да може най-накрая цялата истина за вложителите в КТБ и отношенията им с банкера Цветан Василев да излязат наяве, пише Блиц.

Припомняме, че вчера премиерът Бойко Борисов изрази в ефира на Би Ти Ви недоумението си от факта, че Цветан Искров все още е на поста си въпреки излъчването на скандалния клип с Цветан Василев.
Министър-председателят не отрече, че съдия Румяна Ченалова е ходила при него да се жалва и допълни, че у тях е като Аврамов дом – всички ходят, за да се оплачат от нещо.
Борисов е заявил категорично пред Ченалова, че ще понесе отговорност за действията си, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Кольо Парамов хвърли нова бомба за КТБ в ефира”

  1. Катя

    май 13. 2015

    Парамов с тези изказвания ще вземе Златен скункс накрая!

Добавете коментар