Скандал разтърси Бъкингам заради принцеса Беатрис

Скандал разтърси Бъкингам заради принцеса Беатрис
5 (100%) 2 votes

Нов скандал тресе Бъкингам и кралския двор

Кралското семейство на Великобритания разтърсено от скандал малко след раждането на принцеса Шарлот

Нов скандал тресе Бъкингам и британския кралски двор. Буквално дни след раждането на принцеса Шарлот, кралското семейство е раздирано от сериозни противоречия, в основата на които принцеса Беатрис – братовчедката на принцовете Уилям и Хари.

Бъкингам

Принцеса Беатрис с гаджето си

Която се опълчи на цялата фамилия заради гаджето си – Дейв Кларк. Младата принцеса е силно влюбена в половинката си, който обаче изобщо не се ползва със симпатиите на близките й. Нещо повече, според хора от кралския двор, между него и принц Уилям от доста време имало сблъсък на интереси. Беатрис пък предпочела да застане на страната на гаджето, а не на семейството си.

А причината Дейв да не е любимец на кралската фамилия, е поведението му, което, според принц Уилям, е повече от недискретно. Поради тази причина на всички семейни сбирки Уилям правел всичко възможно, за да го игнорира. И не само това. Оказа се, че Уилям дотолкова не харесвал Кларк, че не би дал разрешение на братовчедка си да се омъжи за него, както го изисква законът.

След раждането на дъщеря му принцеса Шарлот обаче, това няма да е нужно. След появата на малката принцеса Беатрис става седма поред за наследяване на трона. Което пък, според вратичка в закона, я освобождава от задължението да се омъжи за избраник, одобрен от кралицата и братовчедите й.

Поради тази причина принцеса Беатрис вече кори планове за сватба с недолюбвания от близките й Дейв, с когото дори планират да емигрират и да заживеят в САЩ. Отново за ужас на близките й, научиха от hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар