Внезапно: Кали съобщи окончателното си решение на Влади!

Внезапно: Кали съобщи окончателното си решение на Влади!
5 (100%) 2 votes

Кали се умори от ролята на майка, не иска повече деца!

Поп фолк дивата Кали заяви категорично, че няма да ражда четвърто дете. Няма да има и четвърти мъж до нея. С приятеля си Влади, от който й е последния син нямат намерение да минават под венчило. Засега двойката се разбира чудесно и отглежда децата на певицата заедно.

Наскоро поп фолк дивата чукна четиридесет години и е категорична, че е влюбена и щастлива. В предаването на Николета Лозанова „Папараци”, пред интервюиращата Кристина Патрашкова фолкаджийката заяви, че така наречените топ певици от бранша нямат творческа закваска и амплоа. В тях просто се инвестират доста средства, те са рекламен и търговски продукт.

Кали

Кали спира да ражда, няма да дари Влади с второ дете

Колежките й са с около десетина години по-млади от нея и според Кали не са й конкуренция. Тя може да ги „пребори” единствено с професионализъм, какъвто се опитва да покаже на сцената, пред екрана и пред своите верни фенове.

Преди време Кали беше казала, че е готова да зареже и приятеля си Влади, без да се съобразява с хорското мнение, ако се разочарова от него. Припомняме, че той е баща на третото й дете и двамата са заедно от доста време.

Тримата синове на певицата – Георги, Макс и Алекс са от различни бащи. Най-услужливо бил първородното й момче Георги, който много й помагал, твърди гордата майка. 14-годишния Жоро си призна, че майка му доста го е шамаросвала, докато не започнала да чете дебелите книги по детска психология и да смени тактиката си. Синът й Макс е от министерския син Антон Краус.

За него певицата често е споделяла, че е по-себичен и пресметлив и не прави нищо, беза да знае, че ще му донесе изгода. Фолкаджийката винаги е казвала, че искала да има три деца и тази нейна мечта тя вече си е реализирала. Както и че винаги се е стремяла да осъществи желанията си.

За съжаление обаче попадала на мъже, които са нямали такива и не са се опитвали дори да променят нещата. Но с последния си мъж в живота поп фолк дивата е убедена, че това вече наистина се е случило и засега двамата са много щастливи.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар