Крисия Тодорова, Хасан и Ибрахим с поредно признание

0

Крисия Тодорова, Хасан и Ибрахим спечелиха поредно отличие

Поредно заслужено отличие спечелиха Крисия Тодорова, Хасан и Ибрахим. Малките звезди на България взеха приз за най-достойни българина 2014 година след представянето си на Евровизия, където спечелиха второ място.

Тримата малки артисти се представиха блестящо на международния конкурс за красота, а благодарение на тях България получи домакинството на тазгодишното издание на конкурса. Междувременно малчуганите спечелиха редица отличия– държавни грамоти, почетни плакети, а сега и медали.

Наградите са част от инициативата „Достойните българи“, на 24 часа, а церемонията се проведе в НДК. Участие в нея взеха още Бойко Борисов, министъра на спорта Красен Кралев, както и министъра на регионалното развитие Лиляна Павлова.

Събитието се организира за 13-ти пореден път, а освен Крисия, Хасан и Ибрахим и други достойни дейци получиха своите отличия.

Антон Хекимян получи приз заради самоотвержената си помощ в наводненията, като организира екип и сам се включи в помощта за пострадалите от наводненията.

Певицата Тони Димитрова също оказа помощ на пострадалите от наводнението в Мизия и получи отличие за дейността си.

Със сигурност звездите на церемонията бяха малката Крисия Тодорова и близнаците, които участваха с нея в „Евровизия“. Децата направиха изключително много за популяризирането на България, а малката изпълнителка стана по-популярна и от Лили Иванова.Младата надежда на българската музика превзема нови и нови върхове и се радва на популярност дори отвъд границите на страната. За нея говорят дори изтъкнати сръбски и македонски изпълнители, които вече й предвещават голямо бъдеще.

Крисия Тодорова спечели поредно отличие
Крисия Тодорова спечели поредно отличие

Тя демонстрира безапелационен успех и на концерта на Слави Трифонов, който се проведе преди дни в зала „Армена Армеец“.

Талантливата певица получи медал за най-достоен българин, сн. Булфото
Талантливата певица получи медал за най-достоен българин, сн. Булфото

Там талантливото момиченце извиси глас пред повече от 17 000 души, а залата едва не се срути от мощните аплодисменти на публиката. Крисия Тодорова продължава да е една от най-големите звезди у нас, като мнозина вече я наричат следващата Лили Иванова.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.