Нова драма в кралското семейство

Нова драма в кралското семейство
3.5 (70%) 2 votes

Карол Мидълтън командори в дома на кралското семейство

Кралското семейство е изправено пред нова драма.

Едва ли за някого е тайна, че кралското семейство и в частност Елизабет II недолюбват майката на херцогиня Кейт – Карол Мидълтън.
Майката на Кейт не е сред любимците не само на кралското семейство, а и на преобладаващата част от поданиците на Великобритания.

Вероятно това до голяма степен се дължи на медиите, които разкриха стремежа на Карол Мидълтън да стане част от кралското семейство на Острова, както и вещите напътствия, които е давала на Кейт Мидълтън, за да се докопа до сърцето на принц Уилям и да стане негова законна съпруга.

Карол Мидълтън командори в дома на кралското семейство

Карол Мидълтън командори в дома на кралското семейство

В крайна сметка очевидно планът й е проработил добре, след като преди броени дни Кейт Мидълтън роди второто й внуче.

Този факт даде крила на Карол Мидълтън и тя е започнала да се разпорежда с пълна пара в дома на херцогинята.
Медиите на Острова твърдят, че Карол ще прекара един месец в жилището на Кейт и Уилям, за да помогне на дъщеря си в грижите за новородената принцеса – Шарлот Елизабет Даяна, отбелязва bliasak.bg.

Служители от Двореца разкриват, че Карол Мидълтън се е взела прекалено на сериозно и е започнала да раздава заповеди, сякаш е Кралицата.
Освен, че тя поръчвала храната за Кейт и Уилям, се разпореждала и със задачите на икономите и градинарите на кралското семейство.
Така и не става ясно в какво точно ще помага Карол на дъщеря си при положение, че има гувернантка, която непрекъснато се грижи за първородната им рожба принц Джордж и цял куп слуги, които изпълняват всяка нейна прищявка.

Очевидно в кралското семейство се заформя нова драма, тъй като едва ли Кралицата ще позволи външен човек да се разпорежда в дома на внук й принц Уилям.
Според източници от кралския двор, въпрос на време е войната за надмощие да се разрази с пълна сила и може би е повече от ясно коя ще е губещата страна.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар