Роси Новева изчезна от публичното пространство

Българската Ан Никол Смит - Роси Новева се изпари от публичното пространство преди пет години. Любовницата на 98-годишния милионер Зографски изчезна от България.

И в момента тя живее охолно. Метресата има сина на 4 години. След като напусна страната ни Новева емигрира в САЩ. Там тя успяла да омае възрастен милионер. Нашенката се омъжила за него и дори му родила син.

Семейството живее в един от най-скъпите квартали на Ню Йорк. Баща й се похвалил на съседите си в Коняво, че щерка му е купила самолетен билет до САЩ. Именно рожденият му ден днес е поводът за завръщането на Роси в родината.

Всички в селото тръпнат в очакване на зърнат скандалната Новева и наследника й, научи Хот арена.

Бащата на нашенката, която стана известна с връзката си с възрастния милионер, е един от най-уважаваните хора в селото. Причината за това е, че той е бил първият кмет на Коняво.

[caption id="attachment_445480" align="alignright" width="300"]Роси Новева Роси Новева има син от американски милионер[/caption]

Именно той запознал щерка си със Зографски. Новев сподели, че срещнал милионера в министерството на икономиката и двамата се разговорили. След като разбрал, че Зографски е родом от Кюстендил, го поканил на гости.

Идвайки в дома му, той се запознал с двете му дъщери. Бащата на Роси Новева не се срамува от факта, че именно той е запознал щерка си с възрастния милионер. Той сподели, че покойният милионер е бил страхотен човек и много се гордее, че се е познавал с него.

И до днес Роси отрича, че е имала връзка с милионера. Баща й твърди, че тя е била негов асистент й е получава заплата от 2500 лева.

В продължение на десет години тя обикаляше света с него и буквално изпълняваше всичките му прищявки. През цялото това време Роси Новева водеше охолен живот, пише Хот арена.