Бомба: Мария бясна на Николета! (виж какво й сервира – разкрития)

Бомба: Мария бясна на Николета! (виж какво й сервира – разкрития)
5 (100%) 1 vote

Мария бясна на Николета, заради това, което й причини!

Николета Лозанова не спира да прави гадни номера на певицата Мария. Това се случи заради неочакваното й приятелство с настоящата съпруга на хотелиера Митко Андонов. Той е бившият съпруг на поп фолк звездата от „Пайнер”, от който е и дъщеря й Марая.

Оказало се, че Николета Лозанова е дружка с Никол Андонова. Двете били поканени на рождения ден на дъщерята на Алекс Арабаджиева. Открай време актуалната съпруга на Димитър Андонове трън в очите на миньончето. Колкото и да се пъне да изглежда ефектна и стилна, втората госпожа Андонова винаги засенчва по изтънченост, елегантност и маниери.

Мария

Мария бясна заради демонстрациите на Николета с Никол Андонова

И сега на детското парти трите грации отново показаха демонстративно, че те са всъщност хайлайфа, а прясната госпожа Гущерова дори не може да си мечтае за това. Трите красавици не забравиха да си щракнат и в общи селфита, което предизвика само положителни отзиви в социалните мрежи. На тържеството в тузарски столичен хотел двете хубавици бяха довели наследниците си.

Малката Никол Божинова беше в същата като майка си дизайнерска рокля, но в мини вариант. „Малкият принц” на Никол Андонова- Ивайло успя да привлече вниманието на щерката на Валери Божинов със сладко изкушение. Майката на малката рожденичка Анабел-Алекс Арабаджиева имаше на главата си свежо венче от горски цветя, а двете й гостенки фигури на цветя по роклите си. Общите снимки и тържеството, на което не била поканена, буквално взривили фолкаджийката Мария.

Мара Отварачката била бясна на предизвикателството на Николета Лозанова и сипела огън и жупел по неин адрес, заради тази демонстрация на приятелство и принадлежност към ВИП обществото, твърдят близки приятелки до певицата. Според гости на партито децата много се забавлявали заедно, а красивите им майки се отдали на сладки раздумки. Най-вероятно те не са забравили да обсъдят и най-пресните светски клюки.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар