Не е за вярване: Пълничката Джуджи удари кьоравото!

Не е за вярване: Пълничката Джуджи удари кьоравото!
3 (60%) 2 votes

Може да й се смеят и да я бъзикат, но Джуджи си уреди живота, както малцина умеят!

Пухкавата Джуджи е по-богата от шефката си Гала. Асистентката на блондинката в „На кафе” по Нова телевизия се шири в огромен палат в полите на Витоша. Със съпруга си Боби те живеят в разкошното си имение вече петнадесет години.

За чистотата и реда в него се грижат две прислужници, като едната отговаря за вкусните гозби, които обича Диляна Маринова, както е истинското име на пухкавата телевизионерка. Въпреки че невисоката блондинка никога не е парадила, че е доста имотна, тя е една от най-богатите телевизионерки в родния ефир.

Джуджи

Смеят й се и я одумват, но Джуджи живее като същинска принцеса

Тя със сигурност има повече финанси от Гала, категорични са близки до въздебеличката Джуджи. В момента вечно усмихната телевизионна звезда се изявява в имитаторското шоу „Като две капки вода”. Преди време стана известно, че Джуджи обича да пазарува като мутреса. Тя почти всеки ден обикаля моловете, като нейна слабост са бельото, както и обувките. Тя не излиза оттам, без да си е купила дизайнерска дрешка и поне седем-осем чифта чуждестранно бельо. Нисичката русокоска признава, че има фетиш към чепиците, за които е отделила цяла стая, като обича да ги подрежда и да им се кефи.

Имението, което е собственост на богаташкото семейство също всяка година е в ремонт, като Джуджи и съпруга й все нещо добавят или довършват по него. Мебелите в жилището им са дизайнерски, а подредбата е на приятелката й Лора Виденлиева. Милионерката е помогнала на Джуджи да обзаведе шикозния си дом с поръчкови мебели от Африка.

Самата Джуджи признава, че това е нейния любим континет. „Обиколила съм почти всички държави в света, но за мен Черния континент има особена привлекателна сила. Там изпитвам пълен релакс, спокойствие, в Африка се зареждам енергийно”, често е споделяла усмихнатата Джуджи. Затова и асистентката на Гала е принесла частица от Африка в дома си, за да се чувства, че все едно е там.

Дясната ръка на Гала признава, че на-големия й кошмар бил, когато миналата година 20-годишния й син паднал от блок, заради приятелката си, която го изоставила за друг. За участието си в „Като две капки вода” Джуджи признава, че изключително много се забавлява. Мечтата й е да се превъплати в образа на Лили Иванова. Надява се все пак с червения бутон да си изпълни и това свое желание.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар