Министъра на културата на Сърбия нападнат! (Съсед преби Иван Тасовац)

Гласувайте за статията

Министърът на културата на Сърбия Иван Тасовац  нападнат пред дома си

С инцидент посрещна почивните дни министъра на културата на Сърбия. Иван Тасовац бе нападнат от свой съсед пред вратите на дома си. И бит.

Инцидентът се разиграва пред дома на министър, късно вечерта. Иван Тасовац се прибира вкъщи, чака синът му да му отвори и в същия момент се появява съседът му. Двамата започват да се карат, съседът му, му крещи, а след това сръбския министър на културата е ударен два пъти в главата. Детето бяга вътре и минути по-късно излиза съпругата на министъра. Съседът продължава да крещи, но семейството се прибира игнорирайки скандала.

Не е ясно каква е причината за проблема, нито с какво сръбския министър е провокирал инцидента. Самият той все още не е коментирала случая, нито причините да се стигне до този сблъсък.

Що се отнася до кадрите, те бяха разпространени от сръбския „Куриер“. От изданието описват нападението над министъра, почти като куриозно.

Това не е първият случай, в който представители на властта в Сърбия се забъркват в подобни скандали. Далеч не толкова драматичен, но не по-малко бе и инцидент със сръбския президент по време на негово пътуване до Дубай.

Източници от външно министерство тогава разказаха, как едва не се е стигнало до жесток дипломатически скандал, заради гаф на президентската администрация. Като жест на внимание те решили да изпратят на шейха любимата люта ракия, която лично сръбския президент вари.

Пратката стигнала до Абу Даби и само благодарение на светкавичната намеса на дипломатите от посолството не била изпратена на шейха. Куриозният случай се превърна в пореден за президентската администрация, която само преди седмица сътвори нов гаф.

Министъра на културата в Сърбия нападнат пред дома си

Министъра на културата в Сърбия Иван Тасовац нападнат пред дома си

В прессъобщение бе обявено, че президентът е бил жертва на атентат, докато е излитал от Вашингтон след среща с Обама. В последствие обаче се разбра, че заради излято кафе се е наложило спешно да кацнат.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар