Мария Шарапова – муза или провал за Григор Димитров

Мария Шарапова – муза или провал за Григор Димитров
5 (100%) 1 vote
Семейството на Григор Димитров слага бариера на любовта му към Маша

Дали русото изкушение Мария Шарапова изпива силичките на Григор Димитров и не му позволява да се концентрира изцяло върху тениса? Вдъхновение или провал му носи рускинята? Върху тези въпроси разсъждава „Уикенд”.
„Почти зад всеки грандиозен провал, както и зад всяка голяма победа в спорта, стои една романтична история. Нормално е талантливите момчета и момичета да мислят за свалки и купони. На Григор Димитров тези неща също не са му чужди и той се поддаде на изкушението. Но едното винаги е за сметка на другото. Покрай Мария Шарапова обаче нашето момче съвсем забрави как да се налага на корта” – разказва пред изданието един от известните ни тенисисти, който вече е приключил със спортната си кариера.

Григор Димитров

Окрилен или с подрязани крила е Григор Димитров от Маша

По същия начин се изказаха и няколко именити специалисти в този елитен спорт. Те са убедени, че Григор Димитров се разсейва покрай връзката си с Маша и не набляга достатъчно на тренировките. Лошото в случая е, че големият ни талант оправдава загубите си с всичко друго, но не и с отдадеността си на любовните емоции.
„Баща му Димитър се превърна в негова сянка през последните седмици. Целта му е да го върне в правия път. А тази цел е изпълнима само ако Гришо и Маша са на няколкостотин километра разстояние един от друг” – коментира пред изданието приятел на семейство Григорови.
Таткото на Григор Димитров бързо е разбрал какво очаква сина му, ако продължи да се изявява като рок звезда и се лепва за него, за да го пази от изкушенията на живота. Той толкова стриктно изпълнява задълженията си, че руските медии съобщават за раздяла на Гришо и Мария Шарапова.
„Двамата все още са заедно, но са се примирили, че няма да се виждат известно време, докато не минат през поредицата от тежки турнири. Не знам какво е казала Мария по този случай, но Григор плътно следва съветите на баща си” – коментира близък до семейството.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар