Валери Божинов удари кьоравото, Николета в шок!

Валери Божинов удари кьоравото, Николета в шок!
5 (100%) 1 vote

Валери Божинов бързо отписа Николета Лозанова и се радва на ергенски живот!

Валери Божинов се изживява като палав тийнейджър. Откакто скъса официално със законната си половинка Николета, футболистът точи лиги по де що види хубавица по социалните мрежи.

Името му, откакто се разбра, че е във развод с водещата на „Папараци” Николета Лозанова, се свързва със всякакви знойни мадами.

Николета

Николета не се побира в кожата си от яд, Валери окончателно я отсвири от живота си

Разбира се, много от красавиците по най-тиражираните социални мрежи използват името му, за да получат няколко минутната си слава, но и той сам си е виновен. Футболистът, който в момента рита за второразряден италиански тим продължава да се навира в публичното пространство, като харесва снимките на неизвестни мадами с нацупени устни и солидни гръдни обиколки.

Името на Валери Божинов всеки ден се спряга до това на оборотна тунингована мома. Наскоро анонимен читател заявил, че той си имал падалка по блондинка, чиято красота по нищо не отстъпвала от тази на известната плеймейтка.

Валери-старши забил новата си мацка във виртуалното пространство и само дни ги делели от срещата им на живо, твърди източника. Мадамата не била от известните имена, но това не пречило на ритнитопковеца да залитне по нея. Знае се, че Валери Божинов трудно устоява на голям балкон, хиалуронови устни и пластмасови корекции.

Според упоритата клюка спорягата не е бил верен на съпругата си още по времето на най-силната им връзка. Той е мачкал чаршафите с доста знойни хубавици, известни и не чак толкова, и поради тази причина брака му с Николета е пред разпад. Обиденият съпруг пък прехвърля вината на жена си, като заявил, че узнал за три паралелни връзки, докато двамата бяха още „изрядното семейство”.

Николета се заигравала със зърнен бос, турски богаташ и старото си гадже Ники Михайлов. В случая обаче Валери Божинов може и да няма вина на Интернет сваляч, а просто да го използват като пиар атракция. Все пак е добре футболист, който по една или друга причина е известен да е по-обран и да крие личното си пространство.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар