Гала се оплака в ефир на певицата Ваня Щерева

Гала проплака в ефир. Блондинка се оплака на своята гостенка Ваня Щерева, че известна журналистка е завела съдебен иск срещу нея.

Наскоро в предаването гостува журналистката Еми Марианска от "Шоу", която беше поканена лично от Гала, за да отговори на въпросите й как е написала статиите си за нея.

Любимката на Маги Халваджиян покани Марианска, защото искаше да разбере на какво се дължат пълните с клевети писания по неин адрес. Зрителите станаха свидетели на епичен сблъсък.

Гала избухна и нарече журналистката лъжкиня, пише Хот арена. Това стана причина за заведеното срещу нея дело. За пореден път тв водещата се възмути от лъжите, които се изписват за нея в жълтата преса. Тя недоумява как хора, които пишат лъжи за нея, имат наглостта да я съдят.

[caption id="attachment_445248" align="alignright" width="300"]Гала Гала проплака в ефир[/caption]

Блондинката се зарече, че ще няма да се откаже от битката за доказване на истината.

Наскоро в медийното пространство се появи клюка, която гласи, че Гала е започнала връзка със Стефан, още когато той е бил женен. Блондинката постоянно изпращала смс-и на бившата му съпруга, в които й напомняла, че е по-добра от нея, пише жълто издание.

Въпреки, че тв водещата се опитва да запази личния си живот в тайна, тя постоянно е обект на коментари в жълтите издания.

Клюките гласят, че тя неколкократно е отказвала на Стефан да се венчаят, въпреки желанието му да станат истинско семейство. Появиха се дори слухове, че за да го задържи, тя е готова да го дари с дете и прави опити да забременее чрез ин витро процедура.

Блондинката е с него от няколко години. Двамата живеят под един покрив заедно с дъщеря й от първия й брак. Въпреки, че всичко между тях върви по мед и масло, Гала така и не се реши да каже заветното "Да" на своя любим.