Цар Киро бере душа

Цар Киро бере душа
5 (100%) 2 votes

Състоянието на Цар Киро е критично

Ромският лидер Цар Киро (Кирил Рашков) бере душа.

Източници от Окръжна болница в Града под тепетата издават, че Цар Киро гасне от емфизем.
Очевидно здравето на ромския бос се е скапало нацяло след последния му престой зад решетките.
Медици разкриват, че състоянието на бащата на фалшивия алкохол у нас, е много тежко и животът му виси на косъм.

Състоянието на Цар Киро е критично

Състоянието на Цар Киро е критично

Преди няколко дни десният бял дроб на Цар Киро се свил внезапно и едва не се задушил. Наложило му се да му забият тръбичка, за да улеснят дишането му. От здравното заведение разкриват, че отървали живота му на косъм.
Специалистите посочват, че колапсът на белия дроб на Цар Киро е в резултат на тежка форма на емфизем, който го измъчва от години.
Комбинацията от диабет и високо кръвно, от които ромският бос страда от години, усложняват допълнително проблема.
Специалисти уточняват, че състоянието на Цар Киро е критично и допълват, че е стъпил с единия крак на динена кора, а с другия – в гроба.

Съседи на Цар Киро, който понастоящем живее в недовършения хотел, намиращ се до църквата „Св. Петка” в Пловдив разкриват, че напоследък той се движел все по-трудно в градинката, подкрепян от двете страни от членовете на семейството.
Припомняме, че Кирил Рашков бе освободен от зандана през март тази година, след като през миналата година бе вкаран заради трафик на дрога, антики и половин килограм живак.

Запознати припомнят, че Цар Киро неведнъж се е възползвал от заболяванията си, за да си издейства отпуска и да излезе от пандиза.
Той дори си направи и операция на хемороидите, за да си спести някой и друг ден от престоя зад решетките. Този път обаче изглежда, че наистина го е закъсал сериозно със здравето.
Фамилията им може да властва в Катуница, но пък за сметка на това бива измъчвана от жестоки болести, които очернят живота им, докато ги вкарат в гроба, пише vsekiden.com.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Цар Киро бере душа”

  1. Българин

    май 08. 2015

    какъв цар е този циганин ? колко данъци и акцизи е скрил, а ние дето си варим по 20-30 литра ракия плащаме. а колко народ е затрил с ментетата. да мре…. голямата работа

Добавете коментар