Ето защо Таки е недосегаем

Таки съвсем не живее като беглец. Мафиотът, който се превърна в легенда, заради бягството си от родното правосъдие, в момента живее в Дубай.

Люлинският бос живее необезпокояван от никого. Той е недосегаем и в емирството, тъй като всяка година брои колосална сума на властите там. Нашенецът плаща по 5 милиона евро за свободата си.

Сумата едва ли е проблем за него. Само имението му в емирството струва толкова, а и той има стабилни месечни доходи, тъй като все още държи пазара на забранени вещества в столицата.

Нашенецът е съсед на най-богатите арабски шейхове. В близост до него на изкуствения остров Джумейра живеят Румен Цайса и Универсалния.

Мафиотът живее заедно с манекенката Боряна Шехтова, с която има връзка от няколко години. Той се сближи с нея след като се раздели с Диляна Попова.

[caption id="attachment_445191" align="alignright" width="300"]Таки Таки плаща по 5 милиона евро годишно на властите в Дубай[/caption]

Блондинката е прибрала в Дубай цялата си фамилия, тъй като се страхува за сигурността на близките си в България. В имението на Таки живее и сестра й Анна, заедно с нейната дъщеричка.

Говори се, че освен с трафик на забранени вещества, Таки върти бизнес и с руски милионери, които се замиват с търговия на гориво.

Нашенецът е един от най-известните предприемачи в емирството и за него се пише дори във вестниците. Но въпреки това, Таки не се страхува. Със сумата от 5 милиона евро всяка година той си купува мечтаното спокойствие.

Според мълвата мафиотът се сдушил с представители на високите етажи на властта в емирството и убеден, че няма да бъде арестуван.

Въпреки това, Таки е предпазлив. Имението му се охранява от десетки гардове, пише ПИК.

Твърди се, че  Емирството са се установили и Братя Галеви с помощта на Таки. Мафиотът от София помогнал на аверите си от Дупница и в момента и те живеят там необезпокоявани от никого.