Шок: 22-годишна студентка трови съквартирантите си!

Шок: 22-годишна студентка трови съквартирантите си!
4 (80%) 2 votes

22-годишната студентка се превърна в най-големия кошмар на съквартирантите си!

Всеки, който е живял с чужд човек в една квартира може да разкаже доста страховити истории. Такава, но и много по-ужасяваща, е и преживяната от съквартирантите в американския щат Южна Каролина.

Студентите от местния университет, които са били съквартиранти не могат да се отърват още от кошмара при съжителството с 22-годишната Хели Кинг.

студентка

22-годишната студентка замисли пъклен план за съквартирантите си

Те открили съвсем случайно, че тяхната съквартирантка ги трови. Момичето не само че плюело в храната им в хладилника, но на част от продуктите изсипвала силно токсичен препарат за миене на прозорци. Според специалистите, ако след това храната се консумира, може да се стигне до изключително мъчителна смърт.

Това констатирали двама от съквартирантите в общежитието. На тях им писнало от безкрайните крамоли с Хели, затова я помолил да напусне апартамента и общежитието. 22-годишната студентка обаче не само че не се съгласила, но и за да си отмъсти, изсипала отровата в храната.

Тя била уловена от камери, които съквартирантите й монтирали в кухнята, защото се страхували, че след като се изнесе, ще отнесе и част от вещите им.

Тя обаче не отмъкнала нещата им, а сторила доста зловещо дело. Нейните съквартиранти се кръстели и благодарели на провидението, че сложили камери и вместо за едно, те сгащили отмъстителната Хели Кинг за съвсем друго нещо, което се оказало зловещо. След като изгледали записа ченгетата арестували злосторницата, като я обвинили в опит за убийство на съквартирантите си.

Преди две години в общежитието на университета в Южна Каролина бил заловен друг бандит. 23-годишният студент пък сипал в яденето на съквартирантитe си отрова за хлебарки. Той бил недоволен, че му правели постоянно забележка, защото обичал да слуша музика на макс.

Затова решил да ги накаже, като налял в провизиите от отровата. Момчето обаче било заловено преди да извърши по-голяма поразия или някой да се отрови от храната.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар