Кралица Елизабет издаде най-голямата си тайна

Гласувайте за статията

Кралица Елизабет се оказа замесена с масоните, медицинска сестра от ложата се грижи за нея

Когато кралица Елизабет II напусна кралската болница преди две години, медиите се състезаваха кой ще даде повече информация за първата дама на Англия. На прицел бе личността на кралицата, но на почти всички им убегна един мъничък детайл.

Всеки път, когато се спомене британското кралско семейство, световните медии обикновено документират всеки детайл във връзка с това. При излизането на кралицата от болницата, също нямаше изключение.

Когато Елизабет II напусна болницата Едуард VII, медиите се състезаваха в това, кой ще отрази по-мащабно посещението й в клиниката. Дори коментираха прическата, облеклото, изражението на лицето й, брошката…

Но почти всички пропуснаха един малък, но много важен детайл — токата, която носеше медицинска сестра, която я придружаваше по време на излизането от клиниката. Внимателно разгледайте закопчалката на този колан.

Тук са два важни символа–знака на масоните, както и пентаграма.

Тази катарама се дава на сестрите, които работят в болниците, основани от масони и в които се осигуряват безплатни услуги за свободните зидари.

Този тип болници официално престанаха да съществува през 1992 г., но очевидно, че някои сестри носят и днес този колан, като знак, че са членове на ложата и принадлежат към организацията. Особено тези, които се грижат за здравето на британската кралица.

Официално, жени нямат право да стават членове на организацията, но това не пречи някои от тях да се оказват сътруднички на ложата. Или пък да носят символите, че все още принадлежат към организацията.

Британската кралица Елизабет свързана с масоните?

Британската кралица Елизабет свързана с масоните?

Разкритието, че сестрите, които се грижат за здравето на британската кралица Елизабет, принадлежат към масоните, предизвика не малко дебати.

Медицинската й сестра се издаде

Медицинската й сестра се издаде

Това е един от най-малко известните факти около нея. И въпреки че британската кралска фамилия изглежда все едно е изнесла на показ целия си живот, по всичко личи, че това не е съвсем вярно.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар