Нов екшън в ТВ7

Нов екшън в ТВ7
5 (100%) 1 vote

Частен съдебен изпълнител влиза отново в ТВ7

ТВ7 се превръща в арена на нов екшън.

Очаква се по-късно днес за пореден път частен съдебен изпълнител да влезе в ТВ7 и да направи опит да изнесе техниката, която медията заложи.
Запознати припомнят, че техниката на медията е гаранцията им по заема, който имат към КТБ.

Служителите на ТВ7 осуетиха първия опит на синдиците да съберат имуществото като спряха хамалите, които бяха изпратени за целта с жива верига заформена пред входа.

ТВ7 се превръща в арена на нов екшън.

ТВ7 се превръща в арена на нов екшън.

Заради екшъна се наложи да бъдат изпратени служители на реда.
Всичко това доведе до уволнения и 7-дневна отсрочка, която медията получи от министър-председателя Бойко Борисов.

Само преди няколко дни стана ясно, че ТВ7 е получила категоричен отказ да разсрочи разплащането на забавените вноски по кредита, което ги доведе до извода, че синдиците целят нейното спиране, а не погасяването на дълговете й.

Единственото хубаво нещо от стръмния наклон по фалита, към който е поела ТВ7 е, че успя да събере Лазара Златарева (кака Лара) и Владо Береану.
В кулоарите на медията се носи усилено мълвата, че драмата с частните съдебни изпълнители е възродила горещата им любов.
Кака Лара е в опасна близост до бившата си половинка Владо Береану, който се хвърли самоотвержено да защитава колегите си от медията заедно с бившата си съпруга.

Той беше първият, който цъфна пред офиса на медията по време на скандала и обвини хамалите и служителите на реда в посегателство върху свободата на словото и полицейщина.
Запознати издават, че целта на журналиста от румънски произход лира да се доближи до сърцето на своята бивша благоверна и очевидно успя да я увенчае с успех, тъй като само ден по-късно двамата си гукали, хванати за ръчичка.

Владо Береану неотдавна призна, че е простил на бившата си съпруга за безкрайните й изневери, които разрушиха 13-годишния им брак.
Изглежда журналистът чака благоверната му да се налудува, за да я прибере отново в семейното гнездо.
Не е изключено това да се случи скоро, тъй като отношенията между кака Лара и настоящия й съпруг не вървят по мед и масло, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар to “Нов екшън в ТВ7”

  1. Borislav Antonov

    май 07. 2015

    А другите длъжници са ''неизвестни''.

Добавете коментар