Гала разкри тайната си!

Гала разкри тайната си!
5 (100%) 3 votes

Тайната на Гала най-после е разкрита, ето по какво се е запалила!

Телевизионната водеща Гала е луднала по нова мания. Блондинката е пристрастена към опъването на бръчки и великолепна визия.

Гала е известна сред гилдията, че обича да изпробва най-новите постижения на козметичната индустрия в тази насока, но не отказва и на природните илачи.

Гала

Гала разкри тайната си рецепта по заръка на д-р Мария Папазова, която я поддържа млада и красива

Телевизионерката кани различни експерти в тази насока, които най-правилно и по възможност икономично да представят средства, с които да се съхрани вечната младост. Най-новата мода, по която е пощуряла и водещата на „На кафе” е тамяна.

Този църковен атрибут премахвал като с магическа пръчка всички дълбоки и по-плитки бръчки по лицето, а и след неговата употреба вече не се страда от безсънието.

Тамянът поддържа и здравния статус на организма. Д-р Мария Папазова, която е една от постоянните гости на предаването на русата телевизионна водеща вчера говори обстойно за положителните качества на тамяна.

Докторката сподели, че той поддържа младостта на човека и е особено полезен за дамите, както и за всички, които искат да не се оплакват от различни болежки по себе си. Тамянът притежава и невероятен лифтингов ефект, твърди д-р Папазова.

Тамянът се препоръчва и при премахване на стрии и различни белези по цялото тяло. Идеално подхожда и на увехналата суха кожа.

Д-р Папазова препоръчва и изчистване на организма преди това, която е стъпка не само за добро здраве, но и за прекрасна кожа. Според специалистката родните ни храни като леща, боб, грах са прекрасни храни за нашия организъм.

Вместо хляба, лекарката съветва да се консумира елда, нахут, просо, киноа и амарант. Тези продукти не само чистят токсичните вещества, но и действат на имунитета и подобряват перисталтиката на червата.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар