Венета Райкова е потърсила медицинска помощ

Венета Райкова е в шок заради инцидента, който претърпя. Блондинката сподели във Фейсбук, че й се случило нещо много странно. В главата й се забил гарван.

Тв водещата се ожали, че е преживяла невероятен стрес. Тя допълни, че болката не е голяма за разлика от шока, който е преживяла покрай зловещата случка.

Водещата на "Дневникът" е потърсила медицинска помощ. Тя е посетила 5-та градска болница, където са я прегледали дежурните лекари и са й поставили ваксина против тетанус. Устата блондинка благодари на медиците за адекватната помощ чрез профила си във Фейсбук, научи ПИК.

Дни преди тази куриозна случка, Венета Райкова преживя още една неприятна случка. Навръх рожедения й ден, който беше преди два дни, тя беше неприятно изненадана от Тишо. Още на сутринта тя разбрала, че съпругът й е забравил за празника.

[caption id="attachment_444970" align="alignright" width="300"]Венета Райкова Гарван се заби в главата на Венета Райкова[/caption]

Съседи на семейството са станали свидетели на скандала между двамата съпрузи. Венета избухнала и се развикала на Тишо. Тя била бясна не само заради това, че е забравил за личния й празник, но и поради факта, че е забравил, че точно на тази дата преди десет години той й предложил да се омъжи за него.

Тишо успял бързо да замаже гафа си и поканил съпругата си на обяд в бившия ресторант "Кемпински". Типично в свой стил тв водещата се похвали в мрежата със снимки от семейния обяд.

Напоследък Венета започна да споделя повече с феновете си в страницата. Въпреки, че няколко месеца ги държа в неведение относно професионалния си живот. Докато заливаше профила си с фотоси от личния си архив, тв водещата в продължение на няколко месеца кри за трансфера си в ТВ7.

Оказа се, че тя работи по новия проект от началото на годината, но е предпочела да го запази в тайна от суеверие. Въпреки, че Венета Райкова направи и невъзможното новото й предаване да потръгне, това така й не се случи. Тя дори отслабна и промени визията си. Но уви. Вече се носят слухове, че предаването й ще бъде свалено от ефир заради кошмарно ниския рейтинг.