Набъркаха Кейт и Уилям в безумен скандал (Има ли тайна около бебето?)

Набъркаха Кейт и Уилям в безумен скандал (Има ли тайна около бебето?)
5 (100%) 2 votes

Кейт и Уилям се оказаха забъркани в безумен скандал, защо принцесата изглеждаше толкова добре след раждането?

Кейт и Уилям се оказаха забъркани във всевъзможни теории на конспирацията след раждането на дъщеря им. Десет часа след като се роди малката Шарлот Елизабет Даяна, тя бе показана пред народа и минути по-късно заедно с мама и татко си отиде у дома.

Въпросът, който всички си задават, е как Катрин успя да се вдигне на крака за часове след раждането, да позира за снимки, а след това да си тръгне на собствен ход до вкъщи? Теориите в социалната мрежа са една от друга по-безумни и не само руските медии се оказаха забъркани в тях.

Австралийското издание News.com също излезе с шокиращи твърдения, а „Мирър“ публикува цяла статия под надслов „Как Катрин изглежда толкова перфектна и отпочинала, сякаш не е родила?“.

Теория на конспирацията номер едно — това не е Катрин!

Кейт и Уилям не са позирали пред болницата за снимка, тъй като това въобще не е принцесата, гласи една теория. Тя тайно е била преместена от болницата в дома си, докато специално наета актриса е играела нейната роля с бебето и принца.

Теория на конспирацията номер две — Кейт не е раждала, бебето от сурогатна майка

Според друг мит в мрежата, Кейт въобще не е раждала, а е носела фалшив корем пред камерите. Бебето е родено от сурогатна майка, а през цялата бременност херцогинята е мамела поданиците, че очаква наследник.

Теория на конспирацията номер три — Кейт и Уилям са станали родители преди седмица, бебето е твърде голямо

Третата теория изглежда достоверна. Е, почти! Според нея Катрин е родила тайно в клиниката няколко дни по-рано и е имала време да се възстанови. Докато нацията се притесняваше, че бебето закъснява, Кейт всъщност е родила бебето преди седмица, възстановила се е от раждането и дори е имала време да се появи пред обществото, за да прибере принц Джордж от плуване, докато караше джип, два дена преди официално обявеното раждане на дъщеря й.

Каква е истината?

Как конкретно стоят нещата не можем да кажем, но нашата хипотеза е, че, принцесата вероятно е получила няколко подсилващи инжекции с лекарства, които да й помогнат да се стабилизира достатъчно, че да стои изправена за минута-две пред камерите. Освен това Катрин разполага с опитен екип от стилисти и гримьори, които направиха чудеса с нея и след първото й раждане.

Набъркаха Кейт и Уилям във всевъзможни конспирации

Набъркаха Кейт и Уилям във всевъзможни конспирации

Практически, на Кейт не й се наложи да стои на крака повече от 1 — 2 минути, след което моментално бе отведена в Кенсингтън от съображения за сигурност. И предвид факта, че у дома я очакват цяла кохорта от лекари и медицински сестри, със сигурност би могла да стисне зъби и да се усмихне пред камерите за кратко, въпреки огромните усилия, които това й коства.

Все пак е истинска принцеса, нали?

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар